Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0.9.7: Can't use DX10
Since I updated to v0.9.7, I can't select DX10 from the graphic settings (using GSDX 3068). I could do this in previous versions.

My specs:
Core2Quad 2,5Ghz
HD5770 (Which even support DX11)
Vista 64bit

Sponsored links

Update your DirectX. Search the forum on how to do this if you don't know there are billions of threads about it
[Image: newsig.jpg]
So, you don't even have the option in the dropdownlist? Thats strange....

Try updating DirectX to its last versión.
Thats fast. He just sent this thread link to me on Steam and I told him to update his DirectX as well. Smile
Jeffro helped me with getting the latest plugins for the emulator and the latest version of DX (Yes, I rebooted). Still, DX10 isn't an option in the menu:
[Image: 44c]

It works fine on an old beta version:
[Image: 44f]
Try reinstalling the Beta with the GSDX plugin that came with it. You might also try to reinstall or update your graphics card driver.
Intel i5 3450
AsRock B75-Pro3-M
Sapphire R9 290 Tri-X OC
8GB DDR3-1333 RAM
Sandisk Ultra Plus 256GB
Seagate 7200.14 1TB x2
Enermax Triathlor 450W PSU
Vista 64bit << Needs SP2 to support DX11.
Before I used Jeffro's emu + plugins, I used the latest beta. There wasn't a DX10 option in there. I'll try updating my driver.
(07-25-2010, 10:14 PM)rama Wrote: Vista 64bit << Needs SP2 to support DX11.

Going to install SP2, thanks!
[Image: 460]
There still isn't an option for DX10 after the SP update.
(07-25-2010, 09:57 PM)SamSoNight Wrote: Try reinstalling the Beta with the GSDX plugin that came with it
Tried that, didn't work.

Is there a way to delete my own post? I don't want to doublepost, but I still want to bump the thread.

Users browsing this thread: 1 Guest(s)