Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0.9.7 does not register DX10 after reinstall
#1
I've completely reinstalled my PC, a nd after downloading the latest beta version it does not recognise my Directx 10, even though before it did. I have it installed, when I run dxdiag it says I have the latest version of Directx. In r1888 version which I copied before the reinstall and then put it back into the PC (so it's not "installed" officially and in the registers) I can select DX10 GS, so it works, however in 0.9.7 (which is installed and is in the registers) I can select only DX9 GS.

How can I make the DX10 GS option appear in the 0.9.7?

I've got ATI Radeon 4850, Intel Core Duo CPU 3.00 GHz and Windows Vista (32 bit).
Reply

Sponsored links

#2
by udating directx and installing latest vista service pack.
that should do it
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
I do have the latest DirectX installed and I have Vista sp pack 2.
Reply
#4
did you place your 0.9.7 version in a folder like my docs or program files ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
I installed it in program files.
Reply
#6
You're probably missing the vista platform update, check the first post in the GSdx thread for a link:
http://forums.pcsx2.net/Thread-GSdx
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#7
Thank you! That fixed it. I never thought there was a Vista update that you had to download separately and Windows updater woudln't downoad it by itself. Probably because of the verification.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)