Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0.9.8 crash
#1
Hi guys, first of all thanks for all the effort put into this emulator, it's amazing.

Anyways, since updating to 0.9.8 from 0.9.7 3878, the emu has been crashing for no apparent reason after a while of gameplay, could be in between 3-30 minutes, on every game i tried. Speedhacks are off, all settings at default. GSdx11, 3x native, crashes in native too.

Used to run without a problem on 0.9.7.
Games tested include DBZ Budokai 3 and BT 3, Sly 1, FFX, FFXII, MVC2, Jak 1, Rogue Galaxy and Okami. All plays well for a while before crashing.

Computer specs:-
AMD Phenom II x4 b50 @ 3.6
Win 7
3GB RAM
1GB 5850

Any help would be appreciated, really clueless on this problem >.<
OS: Windows 7 Ultimate x64
CPU: i5 2500k @ 4.3GHz
Motherboard: MSI P67A-GD65 B3
RAM: Mushkin 2x4GB 1600MHz
GFX: XFX 5850

Sponsored links

#2
PCSX2 settings? Plugin settings? Content of emulog.txt after a crash?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#3
Thanks for the quick reply,

Attached are the plugins used, PCSX2 settings are left at default. Speedhacks for this particular game when it crashed (DBZ Budokai 3) were on, but the emu crashes even when speedhacks are off.


Attached Files Thumbnail(s)
           

.txt   emulog2.txt (Size: 11,68 KB / Downloads: 303)
OS: Windows 7 Ultimate x64
CPU: i5 2500k @ 4.3GHz
Motherboard: MSI P67A-GD65 B3
RAM: Mushkin 2x4GB 1600MHz
GFX: XFX 5850
#4
I don't see any mention of a Phenom B50 on any of the lists I've seen... I assume you mean the B50 line then... but then again that doesn't make sense either as the b50 line is a series of DUAL core processors aimed at businesses...

Anyways, if I had to take a guess your CPU is overclocked? First thing I'd try is disabling or lowering your overclock and see if you're still experiencing a crash.

(edit) Ah never mind, I found it... wasn't on a list because a b50 doesn't exist, what you have is a dual core 550 that you unlocked to a 4 core and THEN overclocked. In which case, I'd also try disabling those extra cores and seeing if you still get a crash.
[Image: 2748844.png]
#5
I've already lowered the overclock in those attachments, just crashed when in stock clocks. The emu stopped working even when i reverted back to 2 cores just now.
Updating windows now, hopefully something good will come out of it XD
OS: Windows 7 Ultimate x64
CPU: i5 2500k @ 4.3GHz
Motherboard: MSI P67A-GD65 B3
RAM: Mushkin 2x4GB 1600MHz
GFX: XFX 5850
#6
What a coincidence, i came to take a question about this same issue. In version 0.9.7 i was playing normal, now when i play Okami, just moments after the emulator crash.

Computer settings are in the signature, and the emulator settings are almost the same as the friend above. Only that VU cycle theft is one.

Thanks, and congratulations on the new version.
[Image: 41639000.jpg]
#7
The problem persists T.T. Anyone knows the issue ?
[Image: 41639000.jpg]
#8
(05-04-2011, 07:34 PM)johnsaints Wrote: The problem persists T.T. Anyone knows the issue ?

(05-03-2011, 11:58 AM)Shadow Lady Wrote: PCSX2 settings? Plugin settings? Content of emulog.txt after a crash?

Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#9
Here my settings. The emu crash after 5 - 20 min of play. I will play again to post the emulog when the emu crash again.


Attached Files Thumbnail(s)
               
[Image: 41639000.jpg]
#10
Got another crash earlier, attached is the emulog.txt


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 6,5 KB / Downloads: 206)
OS: Windows 7 Ultimate x64
CPU: i5 2500k @ 4.3GHz
Motherboard: MSI P67A-GD65 B3
RAM: Mushkin 2x4GB 1600MHz
GFX: XFX 5850




Users browsing this thread: 1 Guest(s)