Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[0.9.9.5222] Red Dead Revolver Crashing
#1
Question 
Read dead revolver [NTSC] Keeps crashing on Level 3 intro cut scene, Every time no matter what settings I choose.

PC specs:
Processor: Intel® Core™ i5 2500K 3.3 GHz (4 core)
Memory: 8192MB RAM (DDR3)
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 480 (1.25GB)
Operation System: Windows 7 Pro 64-bit

PCSX2 Settings:
http://www.kennyiststudios.co.uk/images/PCSX2RDR2.png
http://www.kennyiststudios.co.uk/images/PCSX2RDR1.png

The game was running fine before that, Perfect 50FPS never went down at all.

I have googled but came up with nothing for a game crash in this. Anyone have any ideas?

Kennyist.
Reply

Sponsored links

#2
have you tried an older build? the last official release?
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
A little off topic here, you had a Sandy Bridge processor, better use SSE4.1 version of GSdx...
Reply
#4
(05-25-2012, 01:38 AM)refraction Wrote: have you tried an older build? the last official release?

Just tried R4600 same thing happens, Same place.

(05-25-2012, 01:43 AM)Archerko Wrote: A little off topic here, you had a Sandy Bridge processor, better use SSE4.1 version of GSdx...

I cant see any SSE 4.1, only SSE4 and SSE4r-5221. tried with both, Crashes still :/.
Reply
#5
if its a proper cutscene, i guess you could enable the skipmpeg gamefix in the more recent build and see if that helps
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#6
Skipmpeg does work unfortunately, But i have got the errors here that come up in the console on crash, If that helps:

Hardware:
Unrecognized MMI OP 73737373 (LOADS more of these aswell, Different Codes)

Software:
Trap exception at 0X00499544

Running in software mode gives me enough time to skip before the crash though, But it runs like a slug after.

Also, Off topic. Software mode seems to make the game brighter and more like the real thing compared to hardware:

Software: http://www.kennyiststudios.co.uk/2.png
Hardware: http://www.kennyiststudios.co.uk/1.png

Is there anyway to make hardware do the same thing?
Reply
#7
(05-25-2012, 01:59 AM)Kennyist Wrote: I cant see any SSE 4.1, only SSE4 and SSE4r-5221. tried with both, Crashes still :/.

Sorry I didn't tell you earlier, SSE 4.1 was abbreviated to SSE4 or SSE41(in my case) in GSdx Tongue
Reply
#8
hmm, can you change the EE Recompiler to Interpreter, just before the point it crashes, then see if it still crashes then?
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#9
(05-25-2012, 10:38 AM)refraction Wrote: hmm, can you change the EE Recompiler to Interpreter, just before the point it crashes, then see if it still crashes then?

Nope, Still crashes.

Also full console output on another crash later on:
Code:
EE: Unrecognized op 4c4c4c4b
branch 52525252 in delay slot!
EE: Unrecognized op 4d4c4b4a
branch 57565756 in delay slot!
Cop2 bad opcode: 4949494b
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 46484949
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 46464747
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 46464646
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 46474748
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 45464646
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 46464744
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 45454445
Cop2 bad opcode: 49484848
Cop2 bad opcode: 49494a48
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 47474649
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 47474747
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 46474747
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 47464646
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 46474748
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 47474646
Cop2 bad opcode: 494a4a49
EE: Unrecognized FPU/COP1 op 46484949
branch 12131313 in delay slot!
branch 13131213 in delay slot!
branch 12131313 in delay slot!
branch 13131213 in delay slot!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)