Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A visual bug i dont know how to fix.
#1
so basicly i downloaded pcsx2 just for 1 game, after some time setting everything up i finally opened the game up changed some other stuff to. but i keep having the same problem. when i change the internal resolution from native to any x native i get a weird zommed in image in front of me.
example here is the game in native quite normal i'd say.
http://imageshack.com/a/img922/5982/fd4fZ6.png
and now these 2 are from when i change it from native to any other one.
http://imageshack.com/a/img924/369/L1Iosk.png
http://imageshack.com/a/img923/7703/19MD1t.png
and the thing is when i look back of me in the game the image just goes away, so it only happens infront of the camera.
http://imageshack.com/a/img921/4410/jVY97j.png
i dont know how to fix it any suggestions?
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
You need to enable HW Hacks and turn on Preload Data Frame.
Be sure to use OpenGL Hardware as the renderer and that the Blending Unit Accuracy is set to at least "Basic".
Reply
#4
(04-02-2016, 04:45 PM)OGI_Gamer Wrote: Asus ROG GL552VW
Screen
15.6 inch, 1920 x 1080 px resolution, matte, IPS, non-touch
Processor
Intel Skylake Core i7-6700HQ CPU, quad-core 2.6 GHz (3.5 GHz TBoost)
Video
Integrated Intel HD 530 + Nvidia GTX 960M 2GB
Memory
16 GB DDR4 2133Mhz (2xDIMMs)
Storage
128 GB M.2 SSD (Samsung MZNLF128HCHP) + 1 TB 2.5″ HDD (Hitachi HTS5410)
Connectivity
Wireless AC Intel 7265 , Gigabit Lan, Bluetooth 4.0
48 Wh (external – not encased)
Operating system
Windows 10
i basicly took this from a website, hope this is enough information.
i was playing the game kya: dark lineage it is an iso
i am using version 1.4.0 of pcsx2
any non default setting i believe are as the adapter i am suing nvidia geforce gtx 960m
crc hack level i did partial (opengl)
and blending uni accuracy is set to high

flatout i did what you said, it still didn't help altough i do not know where preload data frame is, so i did nothing with it.
Reply
#5
(04-03-2016, 01:55 PM)OGI_Gamer Wrote: flatout i did what you said, it still didn't help altough i do not know where preload data frame is, so i did nothing with it.
Preload data frame is what fixes the issue, so it's not surprising it didn't help. Next to "Enable HW Hacks" in the (Config - Video (GS) - )plugin settings menu there is a button called "Configure Hacks". Clicking that button opens a new sub-menu where you can enable the "Preload Data Frame" hack.
Reply
#6
(04-03-2016, 01:55 PM)OGI_Gamer Wrote:
Thanks bruh, forgot to reply but it helped. atm i am playing the game peacefully, aside from some sound stutters sometimes. but i dont mind that  Biggrin
Reply
#7
Sound stutter removal by using async mix insead of timestretch in spu2-x plugin configuration.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)