Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Am I doing something wrong?
#1
I have the emulator setup on a few computers and it works great in all of them but the HTPC box I want it to work on correctly.

System:
CPU: AMD Athlon II X3 455 Rana 3.3GHz
Memory: 4Gb DDR3 1600
GPU: Radeon HD 7770 GHz Edition 1GB 128-bit GDDR5
HDD: 320Gb 7200 Seagate
OS: Win7 64

PCSX2 Version: Build r5350
Default config using GSD10 - direct3d11 Hardware
Native Resolution
Preset 1

I have been playing Gradius V and controls are sluggish and FPS will drop to 25-30 at times.

When trying to play Wipeout Fusion it fluctuates from 60 to 20 every few seconds.

Any help would be appreciated.
Reply

Sponsored links

#2
what are your configurations for the emulator?
Reply
#3
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#4
Default with preset 1- Safest.

I have also tried with preset 2 and 3 with MTVU enabled in speedhacks
Reply
#5
PCSX2 1.0.0.r5350 - compiled on Aug 1 2012
Savestate version: 0x9a080000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Ultimate Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 4095 MB
CPU name = AMD Athlon™ II X3 455 Processor
Vendor/Model = AuthenticAMD (stepping 03)
CPU speed = 3.299 ghz (3 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = 178bfbff 00802009
x86EFlags = efd3fbff

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3
MMX2 .. 3DNOW .. 3DNOW2.. SSE4a

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\plugins\gsdx32-sse2-r5350.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
AMD Radeon HD 7700 Series (8.17.10.1140)
Binding PAD: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\plugins\lilypad-r5350.dll
Binding SPU2: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\plugins\spu2-x-r5350.dll
Binding CDVD: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\plugins\USBnull.dll
Binding FW: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\plugins\FWnull.dll
Binding DEV9: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9640 games on record (loaded in 188ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
AMD Radeon HD 7700 Series (8.17.10.1140)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\Jimmy\Documents\Games\PS2\Wipeout Fusion\Wipeout Fusion.bin
Image type = DVD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1136304 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Jimmy\Documents\Emulators\PS2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.20(10/02/2006) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_204.62;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.03
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SLUS_204.62;1) Game CRC = 0x4C2D1E6D, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_204.62;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.03
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.
Reply
#6
did u leave the graphics plug in to its default value when configuring it? if yes then change it to directx 11 hardware and tick native resolution
Reply
#7
It is on 11 and set for native
Reply
#8
:-(

it seems u have to run the emulator on other machines
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)