Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BIOS issues :( Must play Disgaea...
#1
Hi all, I've searched this forum for about two days now and haven't been able to come up with answer myself, so I would appreciate any help at all.

I have an ISO image of my Disgaea 2 Cursed Memories PS2 game and whenever I try to load this or anything else it only goes to the first Sony Screen which tells me there is not a "real" disc in the drive.

The info screen also shows this

uspending single plugin: PAD
Saving PAD
Recovering single plugin: PAD
Loading PAD
HLE Notice: ELF does not have a path.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
ATI Mobility Radeon HD 5800 Series (8.17.10.1070)
Opening CDVD
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Sistine\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Sistine\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.20(10/02/2006) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...


if anyone can help see what Im missing I would be very grateful.

-Myrah

[Image: sexy_disney_princess_little_mermaid.jpg]
Reply

Sponsored links

#2
Try remaking your iso using imgburn.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#3
Or maybe yet you have to download again the imulator,and check you settings again.
Reply
#4
(01-18-2014, 03:21 AM)MyrahNymh Wrote: Hi all, I've searched this forum for about two days now and haven't been able to come up with answer myself, so I would appreciate any help at all.

I have an ISO image of my Disgaea 2 Cursed Memories PS2 game and whenever I try to load this or anything else it only goes to the first Sony Screen which tells me there is not a "real" disc in the drive.

The info screen also shows this

uspending single plugin: PAD
Saving PAD
Recovering single plugin: PAD
Loading PAD
HLE Notice: ELF does not have a path.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
ATI Mobility Radeon HD 5800 Series (8.17.10.1070)
Opening CDVD
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Sistine\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Sistine\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.20(10/02/2006) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...


if anyone can help see what Im missing I would be very grateful.

-Myrah

[Image: sexy_disney_princess_little_mermaid.jpg]

Use Fast Boot instead of Full Boot.

This happends with a lot of my games and I just use fast boot and it works.
Lenovo Y50-70 Gaming Laptop
Intel Core i7-4720HQ @ 2.6Ghz - 3.6Ghz Quad Core
Nvidia GTX 960M 4GB
8GB DDR3 Ram
15.6'' Full HD 1920 x 1080 IPS
Windows 10 64 Bit
---
Intel Core i5 4670 @ 3.4Ghz
Gigabyte H81M
Gigabyte Radeon R9 280X 3GB
8GB DDR 3 Ram
1TB WD Black
Windows 10 64 Bit
Phillips 23.6" 1920x1080 IPS
Reply
#5
Those 3 files it's missing isn't a disaster you still can use your BIOS normally.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)