Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BUG] Bios hangs after sony screen
#1
Using 599 svn:

DX10 SSE3 Plugin:

tested euro bios and usa bios same issue

works in the standard playground version 1.00.35

see attach


Attached Files Thumbnail(s)
   

Sponsored links

#2
Wow you are right,although it does not hang.The display is abit messed up,if you wait some secs it works fine.
Bug noted and will be reported,thanks
[Image: newsig.jpg]
#3
glad to be of help
#4
A side note, we made some tests and it only seem to happen to some people. As a matter of fact, I do not get this bug for example, while bosit does. In fact, it didn't show up in my tests before I released 599. Sorry for the inconvenience. We will try to look into the problem as soon as possible.
#5
(01-17-2009, 04:28 PM)Krakatos Wrote: A side note, we made some tests and it only seem to happen to some people. As a matter of fact, I do not get this bug for example, while bosit does. In fact, it didn't show up in my tests before I released 599. Sorry for the inconvenience. We will try to look into the problem as soon as possible.

can i be of help?

my system:
Gigabyte X48 DQ6
2.4 GHZ Quadcore
4 GB of DDR2 Geil black dragen memory
Sapphire 3870 with the 8.12 ati drivers
Realtek onboard HD audio 2.12 drivers
#6
(01-17-2009, 03:08 PM)njay Wrote: tested euro bios and usa bios same issue

njay we dont support piracy here. You`ll need to get the bios from your own ps2. Unless ofcourse you actually have 2 playstation 2`s.
Old habits die hard - System Shock
#7
Bositman i had the same problem when i ran certain games like Metal Gear Solid 2 and Metal gear Solid 3 and when i tried playing othe games bositman i got the same thing is what njay is saying about pcsx2 599 beta build.

Nicholas HebertBlink
#8
Serious bugs in r595 have been fixed in a new revision, r606. This problem should be resolved.
Jake Stine (Air) - Programmer - PCSX2 Dev Team
#9
Problem should be solved. Since I retired beta 599 and put up beta 609, I'll close and move this thread. If by chance (let's hope not) it still happens with 609, open up a new thread.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)