Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BUG FF X videos ?
#1
hello to all the team,

Excuse me for my writing I'm french ^ ^

here I have two questions you asked, I was playing FF X pcsx2 version 0.9.6 is working well! I wanted to try the version 0.9.7.4077 but bug on the videos I have black lines with squares while on 0.9.6 there is not??

I'll try to make you screenshoot you showed.

http://www.imagebanana.com/view/rmo38ydr/Capture.PNG

and my second question I have a bug to write when you play in resolution Me! AC does not do in resolution native !

ex: I want played in 1280x1024 60hertz it give me that !

http://www.imagebanana.com/view/ftm076af/Capture2.PNG

http://www.imagebanana.com/view/hhspx8bw/Capture3.PNG

http://www.imagebanana.com/view/oz4e1m8w/Capture4.PNG

I already do a lot of research but no answer that solved my problem.

Thank you in advance and all was good courrage.

Nico.
Reply

Sponsored links

#2
this is usually what happens when you sent improper internal resolution
Use native or a square custom resolution like 1024*1024
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Thank you,
for videos that do not read well with 0.9.7.4077?

I also have some slowdowns during combat or dialogue cutscenes c is going well but the music slows down? I'm probably down in fps at some times and I try different settings but nothing works!

For the config I have:

AMD Athlon 64 X2 6000 + 3.00ghrz
Motherboard MSI K9N
4GB DDR3
ATI Radeon HD4870 1GB

Is there way to turn without slowing FF X, I may have forgotten to check something?

Nico.
Reply
#4
This is a new SVN bug, we already know about it.
You can temporarily fix it with the ee timing hack gamefix.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)