Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bad Graphics
#1
So, I finally got my emulator running. And i've been trying to run a game (persona 4), but the graphics are weird and there's no sound. Can somebody help me?
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
CPU, Graphics Card, Memory, Operating System? i dunno what those are... -.-

Version: PCSX2 for Linux Version beta
Settings: (I don't know what the defaults are)
Graphics: ZZ Ogl 0.21.213
First Controller: ZeroPAD 0.3.0
Dev9: DEV9null Driver 0.4.0
Usb: USBnull Driver 0.6.0
Sound: ZeroSPU2 Playground 0.4.6
Second Controller: ZeroPAD 0.3.0
Cdvdrom: Linuz Iso CDVD 0.9.0
FireWire: FWnull Driver 0.5.0
Bios: USA v02.00(14/06/2004) Console (SCPH)

Trying to play Persona 4, which is an ISO. The game itself works, the problem is the graphics and sound :P

Thanks for your help
Reply
#4
This problem came up a while ago.

See this thread and let me know if you have any other questions:
http://forums.pcsx2.net/Thread-Persona-4-O
13" MacBook Pro (March 2011)
Display: 1280x800
CPU: Intel Core i5 2.3 GHz w/ 2.9 GHz Turbo Boost
Memory: 4 GB 1333 MHz DDR3
Graphics: Intel HD Graphics 3000 384 MB
Software: Mac OS X Lion 10.7.3

Reply
#5
(03-12-2012, 12:45 AM)flurgle Wrote: This problem came up a while ago.

See this thread and let me know if you have any other questions:
http://forums.pcsx2.net/Thread-Persona-4-O

It worked Laugh Thanks a whole bunch. I had to visit several forums, but it's working well now Smile

Again, thanks
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)