Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Black Screen
#1
Okay, I know others have had this problem and I have tried everything in their posts and it didn't work. I am not super computer savy. Haha! Everything seems to be working, I don't get an error message or anything. I load the ISO and I get the PS2 start screen and then it just goes black.


This is what I get in the message window.

PCSX2 1.0.0.r5350 - compiled on Aug 1 2012
Savestate version: 0x9a080000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 (build 7600), 64-bit
Physical RAM = 3037 MB
CPU name = Genuine Intel® CPU U7300 @ 1.30GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 0A)
CPU speed = 1.338 ghz (2 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0c08e3bd
x86EFlags = 20100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: E:\Games\PCSX2 1.0.0\Plugins\gsdx32-ssse3-r5350.dll
Binding PAD: E:\Games\PCSX2 1.0.0\Plugins\lilypad-r5350.dll
Binding SPU2: E:\Games\PCSX2 1.0.0\Plugins\spu2-x-r5350.dll
Binding CDVD: E:\Games\PCSX2 1.0.0\Plugins\CDVDnull.dll
Binding USB: E:\Games\PCSX2 1.0.0\Plugins\USBnull.dll
Binding FW: E:\Games\PCSX2 1.0.0\Plugins\FWnull.dll
Windows 6.1.7600
Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family (8.15.10.2202)
Binding DEV9: E:\Games\PCSX2 1.0.0\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9640 games on record (loaded in 691ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7600
Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family (8.15.10.2202)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: E:\Games\SSSPSX\games\Digimon Digital Card Challenge\DigimonDigitalCardBattle.bin
Image type = CD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: CD, 1 tracks (1 to 1):
* * Track 1: Data (Mode 1) (91693 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Kristie Finley\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Kristie Finley\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.20(10/02/2006) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
*PCSX2*: go PS1 mode DISC SPEED = 2X
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to Progressive Scan.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 60.00 fps

Can Anyone help? Thank you!
Reply

Sponsored links

#2
What game is this for?

Nm Digimon I see it.

Try changing some of the graphics options? maybe disable HW hacks if you have them on?
Reply
#3
Its for all games and everything is set to default.
Reply
#4
Well from what I can see from your CPU that's pretty bad, I doubt you'll actually be able to run any games with that anyway.
Reply
#5
You're trying to use an integrated GPU off of an ancient most-likely unsupported platform. This is helpful reading regarding this issue. I strongly recommend sticking with playing on your native ps2 for now.

http://forums.pcsx2.net/Thread-Sticky-Wi...y-computer
Reply
#6
Wait.
Are you trying to run a ps1 game ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
Using a PlayStation 2 emulator to run a PlayStation 1 game? Nice idea, lol.
Intel Core 2 Quad Q9400 | nVidia GeForce GTX 750 | 4 GiB DDR3 @ 533 Mhz | MSI G41M-P28 | Cooler Master RS-390-PMSR-A3 | Xigmatek TYR SD962 | LG Flatron W1943SE | HP KB-0316 | MotoSpeed F60
Reply
#8
Quote:I am not super computer savy.

It's understandable. To the OP, there are couple of great PS1 emulators out there, I wonder if you mistaken PCSX2 with PCSX? Tongue
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)