Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Black screen with sound
#1
Well, a thread that I commented on got rudely closed and no one even payed attention to my comment before it got locked, thanks jesalvein...
Laugh I'm just kidding, but my problem is that I can start a game up and there will be sound, but no video output. I tried this on two of my games and the same thing happens. My specs are low as hell, e2200 at 2.2GHz and an Intel onboard chip. I did realize that the video works fine in software mode, except it's slow as hell, again from my Pentium.
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
in the config, under bios/plugin selector make sure a compatible GSDX plugin is selected, SSE2 works for all PCs that can run PCSX2+^_^+
reason i bring this up is i think you may have mistaken ssse4 with sse4+^_^+ if that's not it, then like the previous post, show us you specs, non default PCSX2 setting etc.. +^_^+
Signature purposefully left blank.
Reply
#4
Are you trying Direct3D10?

Some of Intel's craphics units had troubles with DX10 use.

Have you tried Direct3D9 (hardware)?
Reply
#5
I know hes able to use the SSSE3 version of gdsx as thats the one I use and I have the E2180 cpu which is one notch lower then what he has and his game is X-MEN Next Dimension I went and looked at what threads were recently locked with the title black scree.
Reply
#6
I am on r5160, but I also tried 0.9.8. I am using SSE2, and also tried SSSE3. I am using DX9 (DX10 can't even run on my craphics card (lol Rezard). I am playing games of .iso because I've heard that it loads faster, I could try disc too but I wouldn't think it would make a difference. I think I am using all of the defaults, and all the recommended speed hacks. And I am sorry jesalvein if I meant any harmful things, and thanks for being polite. Smile
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)