Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bloody Roar 3 garbage graphics
#1
Question 
Any idea what might cause this? [Image: 03_52_48.jpg]
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Oh snap my bad.

Spec:
CPU - Xeon 1230V2
GFX - GTX 770
RAM - 8Gb
OS - Win 7 x64
Ver - pcsx2-v1.3.1-907-gd826d92-windows-x86

And like the title says it happens in Bloody Roar 3
[Image: 11_43_58.jpg][Image: 11_43_58.jpg][Image: 11_43_08.jpg]
Reply
#4
tried D3D11 HW mode ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
And possibly CRC hack level to full instead of partial.
Reply
#6
Hum for opengl, I advise you to enable accurate date and HW depth.
Reply
#7
This game is pretty simple and should be fine in dx11. If you have any speed hacks enabled I would suggest turning them off (and the gsdx hw hacks) as this game will be sensitive to timing
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#8
I posted the wrong image there. [Image: 11_44_28.jpg]
Do I have to resign from OpenGL? Games look much better with it.

Edit: Same thing happens with DX11Hw
I also noticed that lot of videos wont play correctly, I hear the sound but need to switch to software mode to see anything. It happens for example in Tekken 4 and Bloody Roar games (in Tekken 4 also menus are all messed up).
Reply
#9
Turn off the mVU Flag hack, it'll be fine.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#10
Please post emulog after you observed one of the mentioned problems and mention which Problem it is. Please Screenshot all emulation settings and gsdx Plugin settings for this run.

Habeyou disabled Windows Aero in purpose?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)