Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bloody Roar 4
#1
Hi,

I've tried searching for a good solution but none of the thing i read help's. I've tried looking for so long.

My bloody roar works just fine up until you start playing, when your in a battle it starts to lag a bit making it a bit unplayable.

I've been playing Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2 without any problems.

I Think my specs are WAY past recommended, so why am i still having slowdowns?

Here are my specs.

Intel Core i5 3.10 GHz
4.00 GB RAM
32bit Operating System
NVIDIA GeForce GTX 550 Ti 2519 MB
Reply

Sponsored links

#2
PCSX2 version?
Reply
#3
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#4
CPU - Intel Core i5 3.10 GHz
Graphic card - NVIDIA GeForce GTX 550 Ti 2519 MB
Memory - 4.00 GB RAM
Operating System - Windows 7 Home Premium x32
PCSX2 Ver. - PCSX2 0.9.8

I'm trying to play Bloody Roar 4 and im using ISO.
Reply
#5
Download latest SVN and enable MTVU speed hax...

http://pcsx2.net/download/development/svn.html
Reply
#6
Thank you very much. The lag has now disappeared, but is the sound really like that? it's getting distorted.
Reply
#7
you can fiddle with spu2-x config to get better results, but if you remember well, some sounds were quite weird on your PS2 (at least in this game)
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)