Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report] Dot Hack//G.U Vol1
#1
# Playground Version: 1.0.0395
# CPU EERec On, vurec0 on, vurec1 on, MTGS on
# Plugins: GSDX 1.12, ZeroSPU 0.4.6, Linuzappz 0.7.0
# Description:

Well, as we know, the game already goes past the first crash, haven't had any crashes or big problems at all until now. But there's a funny (really) problem with characters mouths.
When there are cutscenes where the characters move the mouth to talk, they look as if they were mumbling. I guess it's a bug, so, well, reported.

I'll put screens if needed.

EDIT: This bug is fixed from r563 to official 0.9.6. And there are no more crashes, and this applies for all the trilogy.

Sponsored links

#2
Put some screenshots. Ad also please, actualize your bug reports trying the games with the latest beta available from our forums. Thanks
#3
Mmm, well, it'll have to wait till friday, and i'll have to make a video out of it. Got it, i'll test on lastest version.
#4
Just take screenshots. Takes 2 seconds to do.
Old habits die hard - System Shock
#5
It's just that the problem isn't as "showable" in a screenshot. I mean, it's the movement of the mouths Tongue.
#6
are you talking about mouth moving strange like moving for horizontal to diagonal left or right when talking,if it is the same happen in .hack infection ( happen when strange girl appears and starts talking) besides that the only graphic problem that is not very annoying is the shadow of character that is not properly positioned.
C2D E6550 @ 2333 Mhz oc 3010 Mhz vcore 1.2750v | HD2600XT | P5KC | 1 + 1 GB G.Skill 6400HK 860 4.4.3.5
#7
heres some pics think the problem must be the same.


Attached Files Thumbnail(s)
       
C2D E6550 @ 2333 Mhz oc 3010 Mhz vcore 1.2750v | HD2600XT | P5KC | 1 + 1 GB G.Skill 6400HK 860 4.4.3.5
#8
F8 to take snapshots on pcsx2 doesn't seem be working, nothing appear on snap folder, had to use print screen with paint.
C2D E6550 @ 2333 Mhz oc 3010 Mhz vcore 1.2750v | HD2600XT | P5KC | 1 + 1 GB G.Skill 6400HK 860 4.4.3.5
#9
heh, pretty funny bug.

that may be solved using different roundmodes/clamp modes, but idk for sure.
#10
Yeah! That's the problem! I lol'd one of the times when Haseo laughed as a maniac.

I'm gonna have to try with different clamp modes and roundmodes.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)