Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report]FFX bug albhed base[Pal]
#1
hello i am italian sorry for my bad english
i have one big problem i have finisch final fantasy x which pcsx 0.95 last year , alredy i play at final fantasy x which 0.96 version, is too fast but when i come to the albed base at the 50% of the game the emulator crach ,i have replay this point 10
times but this problem remains, please help my .. first to the bug the game have grafic problem ... my pc is a 2,5 dual core i have vista and my card is 9500 512 mb please help my
Reply

Sponsored links

#2
this bug is well-known, tru using the latest best with Micro VU on. if that doesn't work, you may be out of luck (especially if your FFX is not NTSC/PAL-E)
Reply
#3
(08-09-2009, 03:13 PM)Saiki Wrote: this bug is well-known, tru using the latest best with Micro VU on. if that doesn't work, you may be out of luck (especially if your FFX is not NTSC/PAL-E)
sorry but my english is soo bad where is "the latest best with Micro VU on"?
Reply
#4
http://forums.pcsx2.net/thread-8317.html
go to CPU to enable the MicroVU (configure > cpu)

and here's a like to the italian guide: http://forums.pcsx2.net/thread-2300.html
Reply
#5
Not a bug,fixed in betas. Moved
[Image: newsig.jpg]
Reply
#6
i never noticed this with my final fantasy X pal Ohmy i use 0.9.6

100% everywhere
[Image: 1454055.png]
Reply
#7
I got this in the PAL version. I didn't actually do anything to fix it, I just retried over and over, trying not to run in the spot where it crashed and eventually I got past it...
But yeah no need to worry, os Bositman said, it's fixed in the betas.
OS: Windows 7 64bit
CPU: Intel Core i7 3770K @3.5 GHz
RAM: 16GB DDR3 1600MHz
GPU: Nvidia GTX 680 2GB
Reply
#8
sorry but my internet connettion went out for a lot of time i have resolved the problem
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)