Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report] Final Fantasy X [NTSC-U]
#1
# PCSX2 version: Official v0.9.8 release
# CPU options: EErec on, VUrec0 and VUrec1 on, MTGS on (I'm assuming. The guide thread for bug reporting said Config -> CPU but I have no such option)
# Plugins used: GSdx 0.1.16 (hardware and software, dx9 (Dx10 instantly crashes at game opening. DX 9 works as long as the game starts in Full Window mode)), xpad 0.1.0, spu2x r4600 1.4.0
# Description: As mentioned above, game will not run in DX10 for me in either Hardware or Software mode. More than likely just an error on my part not too worried about it. Game crashes unless in Full Window mode, and every time I push the turbo button the game crashes.

#BIOS v02.00 USA and using DirectSound


#Additional info
Code:
PCSX2 0.9.8.r4600  - compiled on Apr 27 2011
Savestate version: 0x9a010000

Host Machine Init:
    Operating System =  Microsoft Windows 7 Home Premium Edition (build 7600), 64-bit
    Physical RAM     =  3834 MB
    CPU name         =  AMD Phenom(tm) II P650 Dual-Core Processor
    Vendor/Model     =  AuthenticAMD (stepping 03)
    CPU speed        =  2.592 ghz (2 logical threads)
    x86PType         =  Standard OEM
    x86Flags         =  178bfbff 00802009
    x86EFlags        =  efd3fbff

x86 Features Detected:
    MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3
    MMX2  .. 3DNOW .. 3DNOW2.. SSE4a

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
    Binding GS    : C:\Users\Zible\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\gsdx-sse2-r4600.dll
Windows 6.1.7600
AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250        (8.17.10.1059)
    Binding PAD    : C:\Users\Zible\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\xpad.dll
    Binding SPU2    : C:\Users\Zible\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\spu2-x-r4600.dll
    Binding CDVD    : C:\Users\Zible\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\cdvdGigaherz.dll
    Binding USB    : C:\Users\Zible\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\USBnull.dll
    Binding FW    : C:\Users\Zible\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\FWnull.dll
    Binding DEV9    : C:\Users\Zible\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9082 games on record (loaded in 309ms)
Bios Found: USA     v02.00(14/06/2004)  Console
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
    Init GS
Windows 6.1.7600
AMD M880G with ATI Mobility Radeon HD 4250        (8.17.10.1059)
    Init PAD
    Init SPU2
    Init CDVD
    Init USB
    Init FW
    Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
    Opening GS
    Opening PAD
    Opening SPU2
    Opening CDVD
isoFile open ok: C:\FINAL_FANTASY_X.ISO
    Image type  = DVD
    Fileparts   = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (2201280 sectors)
    Opening USB
    Opening FW
    Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Zible\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Zible\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
    Bios Found: USA     v02.00(14/06/2004)  Console
    BIOS rom1 module not found, skipping...
    BIOS rom2 module not found, skipping...
    BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_203.12;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SLUS_203.12;1) Game CRC = 0xBB3D833A, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_203.12;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
(GameDB) Enabled Gamefix: IpuWaitHack
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Closing plugins...
    Closing DEV9
    Closing FW
    Closing USB
    Closing CDVD
    Closing SPU2
* SPU2-X: Waiting for DSound thread to finish... Done.
    Closing PAD
    Closing GS
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Plugins shutdown successfully.
(GameDB) Unloading...


Attached Files Thumbnail(s)
                   
Reply

Sponsored links

#2
Not a valid bug report since we know the game works perfectly on PCSX2.
For starters, switch out xpad and use Lilypad, it supports X360 controllers much better and is much less buggier. It also sounds like that ATI Mobility Radeon HD 4250 is causing you problems, have you updated its' drivers? Have you updated DirectX to the latest for your PC? Do that by running this: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35
[Image: newsig.jpg]
Reply
#3
update your catalyst display drivers.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)