Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report] Powerdrome [SLES_524.18]
#1
Like I've tested it in the compatibility section Powerdrome compatibility report, I'm still going to do a copy and paste of my rig and settings used.

1)Game title: Powerdrome
2)ELF name: SLES_524.18
3)Game CRC: 0x52085DF1

PC Specs:

CPU: Intel Core i5-3470 3.20Ghz
GPU: Nvidia GeForce GTX 650

Build Description: PCSX2 1.3.1 (git 20150804201044) (August 4 2015)
Plugins:
GS: GSdx 20150804201044 (SSE41)
PAD: LilyPad 20150804201044 0.11.0
SPU2: SPU2-X 20150804201044 2.0.0
CDVD: cdvdGigaherz 20150804201044 0.9.0
USB/FW/DEV9: All Null Driver

BIOS Used: Europe v02.00(14/06/2004) Console

EE/VU Clamp modes: Normal/Normal
EE/VU Rounding: Chop/Chop

This game suffers from a graphical artifact where it displays striped wide lines along the vertical section of the screen. I think these are related to how the games handles the skybox. Image of the bug and a GS dump is attached below.

   


Attached Files
.7z   Powerdome PAL.7z (Size: 2,49 MB / Downloads: 64)
Reply

Sponsored links

#2
what happens if you disable these aggressive speedhacks? What happens if you use zeroGS as gs plugin?
Reply
#3
(08-06-2015, 06:35 PM)willkuer Wrote: what happens if you disable these aggressive speedhacks? What happens if you use zeroGS as gs plugin?

Everything it's the same. GSdx, ZeroGS, no speedhacks, all hacks, previous versions. It's a bug in the core itself, probably.
Reply
#4
imho... it's not the same. zerogs renders a black screen. outdated. death. does the opengl renderer work in windows? i gotta try that. it's some render format stuff gregory might have fixed already. i'll check the git. *downloads master*

still a bit of work needed for gsdumpgui.
Reply
#5
OpenGL works, but it doesn't fix the bug. This issue was reported more than once, I recall.
Reply
#6
What does works mean? Is the error always the same or does it alter with different settings/plugins?
Reply
#7
Means that I can use the OpenGL backend, but that the stripes are not fixed using it.
Reply
#8
well well... it's probably a lil more issue in the core. sync. or a pal issue. i got a ntsc dump. the GSReplay in OGL hardware mode renders it perfectly. good guess. and good work @gregory. Wink
Reply
#9
@dabore Anything in the log? Automatic gamefix enabled and loaded? Pnach enabled and loaded?
Reply
#10
what log? nothing in the log. it was a gsreplay of another - a ntsc dump i created months ago.

it doesn't work ingame tho. even on all default. i ran thru all settings now. doesn't fix it. *shrugs*

i dunno... yet!?!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)