Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report] Rogue Galaxy [NTSC-U]
#1
# PCSX2 version: v1.5.0-dev-854-g4768f91 (newest from GIT)
# CPU options: EE/IOP defaults, VUs defaults.
# Plugins used: GSdx 1.1.0 AVX2, LilyPad, SPU2-X, cdvdGigaherz, usbnull, fwnull, dev9null
# Description: After the first battle with the skeletons i get introduced to the transporter (save etc) and the moment i try to use the transporter game crashes.

emulog: http://pastebin.com/KtF2iER8

git: works without widescreen patch, crashes with widescreen patch
1.4.0 stable: works regardless
Reply

Sponsored links

#2
does it work using 1.4.0 stable ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(06-04-2016, 11:11 PM)jesalvein Wrote: does it work using 1.4.0 stable ?

yup... guess i should use stable? :\ bummer but thanks
Reply
#4
The purpose wasn't to provide support.
It was more to know if it was a regression in recent git builds.
providing the emulog would help, then.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
(06-04-2016, 11:31 PM)jesalvein Wrote: The purpose wasn't to provide support.
It was more to know if it was a regression in recent git builds.
providing the emulog would help, then.

of course, sorry.
anyway this was the error that was produced in the log
(EE pc:003EF834) TLB Miss, addr=0x40000000 [load]
(EE pc:003EF834) TLB Miss, addr=0x40000028 [load]
(EE pc:003EF834) TLB Miss, addr=0x40000050 [load]
(EE pc:003EF834) TLB Miss, addr=0x40000078 [load]
(EE pc:003EFC60) TLB Miss, addr=0x7c44 [load]
(EE pc:003EFC74) TLB Miss, addr=0x7c48 [load]
(EE pc:001E320C) TLB Miss, addr=0x4000400c [load]
(EE pc:001E320C) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:001E320C) TLB Miss, addr=0x70 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0xc [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x10 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x18 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x20 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0xc [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x10 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x18 [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:00000000) TLB Miss, addr=0x20 [load]
(EE pc:001E31C0) TLB Miss, addr=0xc [load]
(EE pc:001E31C0) TLB Miss, addr=0x14 [load]
(EE pc:003ED8BC) TLB Miss, addr=0x40004024 [load]
(EE pc:00415100) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:00415100) TLB Miss, addr=0x70 [load]
(EE pc:800002BC) TLB Miss, addr=0x4c4d8f00 [load]
(EE pc:800002BC) TLB Miss, addr=0x44c4f500 [load]
(EE pc:8000032C) TLB Miss, addr=0x6cf2d500 [load]
(EE pc:8000032C) TLB Miss, addr=0x4c3b5500 [load]
(EE pc:800002BC) TLB Miss, addr=0x43a15500 [load]
(EE pc:8000032C) TLB Miss, addr=0x71815500 [load]
(EE pc:800002BC) TLB Miss, addr=0x68015500 [load]
(EE pc:8000032C) TLB Miss, addr=0x60015500 [load]
(EE pc:800002BC) TLB Miss, addr=0x15500 [load]

weird thing is that now it seems to work after a few game restarts, but i'll try to reproduce it somehow...
Reply
#6
Did you enable cheats or widescreen patches?
Reply
#7
(06-04-2016, 11:37 PM)FlatOut Wrote: Did you enable cheats or widescreen patches?

yes, only widescreen patches.
and this is happening again after pcsx2 restart.
Reply
#8
Turn off the widescreen patches and try again.
Reply
#9
(06-04-2016, 11:42 PM)FlatOut Wrote: Turn off the widescreen patches and try again.

this is it - widescreen patch most probably causing it... no problems without it.
sorry for the trouble :\
Reply
#10
Did you not use the same widescreen patches for 1.4.0?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)