Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report] Shin Megami Tensei: Nocture [NTSC/US]
#1
Hi everyone,

I'm on this game for 12-13hours, and until then, i didn't have any problem. No graphic bug, no slowing down, no freeze,... everything was perfect.

But now, here is the bug:
http://i80.servimg.com/u/f80/13/70/43/86/oo10.jpg

For those who don't know the game, the option "climb down" or "climb up" appears when you come near a ladder. And only for this one, it doesn't. It's not comming from the game. I mean, it's not an switch to activate or anything. People that have already finished the game tell me that's not normal.

Because of this, I can not continue the game. I'm trying to find another ISO but could you tell me where the problem could come from please?

Sponsored links

#2
This is a known bug. You have to go to config>advanced and change either the clamp or the round mode to something other than default. I forget which. Just mess with it and you'll figure it out.
#3
It works! thank you very much!

Bud i'd like to know, does this kind of bug happens again after that?
#4
(07-12-2009, 09:34 AM)Rose Noire Wrote: It works! thank you very much!

Bud i'd like to know, does this kind of bug happens again after that?

It's a possibility, but unless that clamp mode creates any kind of bug there should be no problem using it for the rest of the game...
[Image: fs.png]
Q9550 @ 3,33GHz Ninja
HD 3850
#5
Ok, thank again for your help =)




Users browsing this thread: 1 Guest(s)