Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ Bug Report ] Tekken Tag Tournament [both NTSC and PAL]
#1
# PCSX2 version: PCSX2 svn r3586
# CPU options: EErec on, VUrec0 and VUrec1 on, MTGS on
# Speedhacks: Off
# Plugins used: GSdx 3579 ,SPU2-X 1.4.0 r3567
# Description: doesn't start at all, shows nothing but a black screen

Sponsored links

#2
Known, very incomplete bug report. You didn't test any other versions or tried to track the bug so it's almost of no use.
From tracking it: Tekken Tag Tournament (E) - Not booting, r3343 works, r3349 broken
[Image: newsig.jpg]
#3
Ntsc ver works in the public beta r3113.

The biggest issue with it is the flickering on the intro, I'm pretty sure the interlace filter doesn't fix that.

It spams the log with something too when it happens.
Or it used to.., doesn't anymore.
Now it just has:

Code:
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize User Memory ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Initialize Done.

EE DECI2 Manager version 0.06 Feb  7 2002 16:41:20
  CPUID=2e20, BoardID=0, ROMGEN=2002-0207, 32M

(IsoFS) Block 0x10: Primary partition info.
(GetElfName) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_200.01;1
(GetElfName) Software version = 2.00
(GetElfName) Disc region type = NTSC
Disc ID = SLUS-20001
(IsoFS) Block 0x10: Primary partition info.
Initializing Elf: 2873728 bytes
ELF (cdrom0:\SLUS_200.01;1) CRC = 67454C1E
Entry point = 0x003572a0
Game = Tekken Tag Tournament (NTSC-U)
(IsoFS) Block 0x10: Primary partition info.
(GetElfName) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_200.01;1
(GetElfName) Software version = 2.00
(GetElfName) Disc region type = NTSC
# Restart Without Memory Clear.
# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
microVU1: Cached MicroPrograms = [000] [PC=0004] [List=01] (Cache = 0.000000%)
Issuing EE/iR5900-32 Recompiler Reset

It defently used to say something over and over when the intro was playing.

The game's timing is a tad picky too.
It's probably the VU cycle stealing hack.
If you have the game playing at full speed but it's still sluggish, trying disabling some of the speed hacks.

As for getting the game to start, it should...
At least in the public beta.

ASUS CH4, 1090t @ 4ghz, 2x1gb @ 2ghz, GT240
2x1tb Modded WD Green RAID0, Optiarc 7241S
Modded Enermax 350w

Win7 Ent x86 VLM / Win2K3 Svr Ent SP2-R2 x86 VLM
#4
This is the bug report forum, we don't give support here. And yes we know it worked in 0.9.7 beta release, if you checked my post above you'd see I found out it worked up to r3343.
Speed hacks are not permitted to be on in bug reports anyway.
[Image: newsig.jpg]
#5
Emulation of videoclips is awful. Sounds in them almost any are not emulated and the image blinks. Music can vanish in game, and also characters sometimes remain without the heads of hear. That the sound was more or less comprehensible, we choose audio plug-in PEOPS.

On newer audits, up to r3916, game is not emulated. With what this problem is connected? Something has not found.
#6
Bositman, I have checked up TTT on r3343. It was started like normal. At start of fight of video hangs, and music sounds.
#7
Yes, it broke in 2 occasions... in r3274 it doesn't go into battles and r3349 doesn't boot. Both are VIF related as far as I saw in the logs...
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#8
(10-27-2010, 08:41 AM)Shadow Lady Wrote: Yes, it broke in 2 occasions... in r3274 it doesn't go into battles and r3349 doesn't boot. Both are VIF related as far as I saw in the logs...
(08-01-2010, 07:59 PM)Bositman Wrote: Known, very incomplete bug report. You didn't test any other versions or tried to track the bug so it's almost of no use.
From tracking it: Tekken Tag Tournament (E) - Not booting, r3343 works, r3349 broken
=r3113 - 100% worked
>r3113 - menu worked
#9
Tekken Tag Tournament IS a good game.
Making the game breaks after updating thru SVN is kind of.... :/

I'm using r3974, but reverting back to r3113 to play this game.
Smile
#10
You're saying this as if the devs broke it intentionally....well they didn't and they don't know how to fix it yet.
[Image: newsig.jpg]




Users browsing this thread: 1 Guest(s)