Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug report] Stops responding?
#1
Well, I did all the configurations for the emulater...and i updated directx
then i mounted megaman x7 on alcohol 120%
configured to J drive (the one i set alcohol to use)
then went to file - run CD/DVD
this is latest log


PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = 2
x86Family = Intel® Core™2 CPU 4400 @ 2.00GHz
CPU speed = 2.002 Ghz
Cores = 2 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0000e39d
x86EFlags = 20100000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSSE3
Not Detected SSE4.1

Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Bios Version 1.60



**************
rom2 NOT FOUND
**************






**************
erom NOT FOUND
**************



Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0x0

Tried to run - Execute but same thing happened...
Can anyone help me? SadWacko
Reply

Sponsored links

#2
Not a proper bug report, moved.

PC specs? PCSX2 settings?
Don't mount the ISO, use Linuz ISO cdvd plugin to load it instead.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#3
opps...thought all you needed was that log... xD
anyway....specs:

OS: Windows 7 Ultimate 32-bit
Processor: Intel® Core™ 2CPU 4400 @ 2 GHz
Memory: 2048MB RAM
Directx: Directx 11

PCSX2 Settings:
Graphics: GSdx 890 (MSVC 15.00, SSE2) 0.1.14
config:
resolution: windowed
renderer: direct2D 10 (Hardware)
Shader: Pixel Shader 2.0
Interlacing: None
Aspect Ratio: 4:3
D3D internal res: 1024-1024
SW rend. threads:1
checked: NLOOP hack, Texture filtering, Alpha correction(FBA)

Sound: SPU2-X 1.1.0
config:
Interpolation: 1 - Linear (nothing checked in mixing settings)
Module: 1 - XAudio 2
Latency: 160 ms (nothing in output settings checked)

First Controller: SSSPSX PAD Plugin Pressure Mod. 1.7.0
Second Controller: SSSPSX PAD Plugin Pressure Mod. 1.7.0
***btw...offtopic question....is it possible to use two controllers to play on one keyboard/computer? I tried with EPSXe for Twisted Metal 4 and I couldn't play two-player games***

Cdvdrom: EPP Iso CDVD Driver 0.6.0

-.- lol omg....so...i guess it was the CDCDRom fault then >.< didnt read 2nd part and when i got this far i realized u said to use a diff plugin....got Linuz ISO cdvd plug in v.7 and works fine now Laugh
i'd be a shame to delete plus that offtopic question.....so not gonna Laugh plus....ur guide on how to config the game...
it has alotta choices D: maybe considering putting a guide for recommended plugins/config settings then at the end putting the additional settings/optinal settings and other plugins if the recommeended don't work? i'd make it ALOT easier to follow ^^ anywayyyyy love ya all Laugh peace

---edit: hey...anyone know why the game runs so slow? is it my computer, the emulator, or the game?
Reply
#4
Different games will run differently, some games will cause Pcsx2 to go into a comma(TalesOfLegendia) Pcsx2 is a WIP
but back to the question of your computers power. Intel® Core™ 2CPU 4400 @ 2 GHz is at the bottom of the scale, you didnt mention your GPU but really your CPU will be a bottle neck, though a 3.6 GHz duo wont always mean a perfect frame rate
I can play FF12 without any speed hacks at a constant 50fps while playing DQ8 i get slowdowns 36 to 45 fps in open area`s and i have a intel duo @2.13 with a 1 gig nvidia gt230m 4 gig
ROG Asus G74S laptop
Intel core i7 2670QM @2.2(3.1ghz turbo) Nvidia 3gig GTX560m 8 gigs DDr5 Blue-Ray Burner windows7 64 bit
[Image: r1gyld.jpg]
Reply
#5
(05-08-2010, 01:03 PM)naturesfury Wrote: ---edit: hey...anyone know why the game runs so slow? is it my computer, the emulator, or the game?

You have a slow CPU and I suppose a slow graphics card as well (you didn't mention which you have). You also didn't post your full settings (screenshots are better for this, config > cpu, speedhacks, graphics, advanced are the most important) so it's difficult to help. Also what exactly is "so sloW? How many FPS do you get?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#6
btw i got Nvida Geforce 8500 GT
i posted the graphics settings o.o

Graphics: GSdx 890 (MSVC 15.00, SSE2) 0.1.14
config:
resolution: windowed
renderer: direct2D 10 (Hardware)
Shader: Pixel Shader 2.0
Interlacing: None
Aspect Ratio: 4:3
D3D internal res: 1024-1024
SW rend. threads:1
checked: NLOOP hack, Texture filtering, Alpha correction(FBA)

and didn't touch them speedhax, cpu, and advanced

and by slow...i mean it works fine(the emulator)
when i play DBZ Budokai 3, at the menu, the character sounds are normal but when i go into a fight/battle/practice/training and i attack, the voice slows down and so does the animations
Don't think FPS can describe the sound slowing down too (FPS is frames per second right?)

when i play Megaman x7, the entire game is slowed down. the characters read their text slowly, walking is like crawling on your feet, and dashing is like walking >.<

its probably my slow CPU....ty guys xP least it works ^^
Reply
#7
try changing the internal res to native, that should help. i set mine to 720 x 720 which performs well but doesnt look too ugly
Also you could try the recommended speed hacks because they can give large speed ups
ROG Asus G74S laptop
Intel core i7 2670QM @2.2(3.1ghz turbo) Nvidia 3gig GTX560m 8 gigs DDr5 Blue-Ray Burner windows7 64 bit
[Image: r1gyld.jpg]
Reply
#8
mmmm about speed hax...
wont that make the entire game speed up?
that means the movie/animations/cutscenes/text will blur by xD
well i can cope lol...but ty for helping guys ^^
this community is alot more helpful then most xP
peace =D
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)