Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burnout Dominator, Midnight Club 3: Dub Edition Remix and King's Field IV not running
#1
I have a problem running these 3 games:
-Burnout Dominator (NTSC-U)
-Midnight Club 3: Dub Edition Remix (NTSC-U)
-King's Field IV (PAL)

Burnout runs fine during the loading screen. Next, the profile selection menu appears for split second and then the screen becomes black and whole emulator hangs displaying Windows "program has stopped responding" error. In Midnight Club the situation is similar - Rockstar logo is shown and then the screen goes blank and emulator hangs. Both these games run properly on Software Mode, but the performance is terrible (~7-10fps). King's Field on the other hand, won't launch at all. I load the game and screen is black from the very beginning. No sound or any interactivity at all, but the game is technically running, because the FPS counter changes every second. I think there's nothing wrong with my config because I managed to run Monster Hunter (NTSC-U), Black (NTSC-U) and Shadow of the Colossus (NTSC-U) without any problems (apart from overall performance, but no bugs, glitches or artifacts to be found), but I could be mistaken.

My pc:
AMD Athlon II X4 Quad-Core Processor 2.8GHz
4GB RAM DDR3
Ati Radeon HD 7770 1GB
Win7 Ultimate x64

My BIOS is USA v02.20 (10/02/2006)
PCSX2 version 1.1.0.5766 (svn)

PCSX2 Config (individual window image links)
Plugins
http://puu.sh/63yGs.png
Emulation settings
http://puu.sh/63yHJ.png
http://puu.sh/63yIJ.png
http://puu.sh/63yJ5.png
http://puu.sh/63yJA.png
http://puu.sh/63yKz.png
http://puu.sh/63yLv.png
Video
http://puu.sh/63yMI.png
http://puu.sh/63yNE.png
Audio
http://puu.sh/63yOQ.png


If anything else is needed, just tell me and I'll post it. Thanks for the help in advance.
Reply

Sponsored links

#2
This pc is little weak try with this settings may help you-
1-put vu to 2 for sotc. Then try with ee and vu both on 2 for the other game in which you get only 7 -10 fps(but seriously i dont think you will able to get playable speed with this rig). And about the game which show you black screen can you post the emu log for that specific game.
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#3
(12-30-2013, 06:39 PM)Brock lessner Wrote: This pc is little weak [...] (but seriously i dont think you will able to get playable speed with this rig)

I looked these forums up through the years. You tell that to all people, no matter how powerful their rig is. The 7-10 fps performance is from Software Mode, which rendered everything using only the cpu itself. On hardware mode these games were running 35-40 fps (SoTC and Black), achieving even 200-something frames in Monster Hunter, with full HD internal res and 8x AA, so stop making a fool out of yourself. About the rest - where can I find the emulator log?
Reply
#4
Load the game then go in c/mydoc/pcsx2/emu log.
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#5
Here it is. Freshly after another hang during Burnout Dominator profile menu appearance: http://puu.sh/63CMx.txt
Reply
#6
Amazing, emulog doe'nt show any error? I have really no idea why they were crash? Check temprature with coretemp while playing game.
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#7
This is the CoreTemp window the exact moment the emulator hangs http://puu.sh/63DvG.png. The core temperatures on all 4 cores shown on the taskbar was 27C.

Although it may sound weird, I suspect either the audio plugin or the gamepad plugin might be the culprit, because on fresh install of another build (r5780) with the default settings it ran ok for a while. Then it hanged on the main menu. After setting up the buttons and changing sound renderer to DirectSound and synchronizing mode to AsyncMix, though, it stopped working at all. Reverting setting to default gave no effect.
Reply
#8
Yeah, maybe you're right. Try with xaudio2 plugin . Or reset pcsx2 then try again.
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#9
Tried with XAudio2 - still hangs at the same moment.
Reply
#10
Then the last thing i want to say that rip your iso again and use the latest one svn.
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)