Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't load iso with 0.9.7
#1
Up to now, I could use 0.9.6, it loaded my iso correctly.

Actually, I used daemon tools to load the iso into a virtual drive, and then played from this drive.

Now, with 0.9.7, I cannot load any iso, and I couldn't find an option to start from a drive.

I'm using Windows 7 64 bits.

What should I do?
Reply

Sponsored links

#2
don't mount it in daemon tools
just use the iso selector and make a fast boot
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(09-08-2010, 07:02 AM)jesalvein Wrote: don't mount it in daemon tools
just use the iso selector and make a fast boot
I tried to load directly the iso using the iso selector, but when I try to run, it says the CDVD can't initialize.

Why do you mean by "make a fast boot"?
Reply
#4
(09-08-2010, 10:40 AM)Laksha Wrote: I tried to load directly the iso using the iso selector, but when I try to run, it says the CDVD can't initialize.

It's probably still mounted in daemon tools.

Quote:Why do you mean by "make a fast boot"?

"System > Boot CDVD (fast)"
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#5
Oh, you mean that if it is mounted in daemon tools, it will create a conflict?

I'm not sure I tried without it mounted.

I'll check.
Reply
#6
Yes it will, it must not be loaded in any other external application or there will be a race condition resulting in PCSX2 failing to load your ISO.
[Image: newsig.jpg]
Reply
#7
I checked, and it now works.

I was so used to load the iso in daemon tools with 0.9.6 that I always did that without even noticing it Smile
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)