Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't make it work... :(
#1
Hi everyone!
I installed everything needed and i can run the program.
Then I press File -> Run Iso Image and select the ISO image of a game, but instead of working this is what I get (I copy everything from the start):


F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
PCSX2 beta (r2620254) - compiled on Jan 27 2011
Savestate version: 8b410001
EE pc offset: 0x2a8, IOP pc offset: 0x208
x86Init:
Features:
Loading plugins...
Loading GS...
Loading PAD1...
Loading PAD2...
Loading SPU2...
Loading CDVD...
Loading DEV9...
Loading USB...
Loading FW...
Plugins loaded successfully.
Resetting...
Ready
Initializing plugins...
Plugins initialized successfully.
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (2263632 sectors)
Bios Version 16777215.255
Bios Warning > rom1 not found.
Bios Warning > rom2 not found.
Bios Warning > erom not found.
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
Opening Plugins...
Notice: GS Plugin does not implement GSsetFrameLimit.
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
ZZogl: Using ZZ Ogl :0.21.213
ZZogl: creating zerogs
ZZogl: Got Doublebuffered Visual!
ZZogl: glX-Version 1.2
Xlib: extension "XFree86-VidModeExtension" missing on display "/tmp/launch-yEolYm/org.x:0".
ZZogl: Depth 24
ZZogl: you have Direct Rendering!
ZZogl: Using multitexturing
ZZogl: Maximun texture size is 8192 for Tex_2d and 8192 for Tex_NV
ZZogl: Disabling MRT depth writing
ZZogl: Fill bilinear blocks failed!
ZZogl: Creating effects
Plugins opened successfully.
loadElfCRC: cdrom0:\SCES_533.26;1
loadElfFile: 229888 bytes
loadElfFile: cdrom0:\SCES_533.26;1; CRC = 0F0C4A9C
XML Loader returned an error. Trying to load a pnach...
No patch found.Resuming execution without a patch (this is NOT an error).
ZZogl: Disabling MRT depth writing
Issuing EE/iR5900-32 Recompiler Reset [mem/structure cleanup]
ZZogl: Creating extra effects
vtlb/mmap: Block Tracking reset...
iR3000A Resetting recompiler memory and structures
ZZogl: using full shaders
ZZogl: initialization successful
* PCSX2 *: ExecuteBios
Offset 0xea000000 invalid. Legit SIGSEGV. Aborting.
pcsx2.sh: line 2: 4491 Bus error ./pcsx2


What do I need to do?
Thx!
Reply

Sponsored links

#2
did you mount your image in some virtual drive ?
If so, don't. And then try again
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
Ok! I understood the problem: I didn't select the right folder for the BIOS!
Thank you anyways!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)