Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cannot boot in PCSX2 1.0.0
#1
I was using the old PCSX2 0.9.6 but today i upgraded to 1.0 and i cannot play DBZ BT3.

This is what happens
[Image: TPU016.jpg]
it just keeps blank output.

What should i do?

[Image: TPU017.jpg]
^^Settings^^


Anything else you need?
I have a P4 3.2 GHZ with GMA 950 and 1 GB RAM.

It is working fine on the .9.6 version
Lost in the Vastness of Mugen.
Reply

Sponsored links

#2
well you need a new comp but if you insist want to play, have you transfered the bios from 9.6 to your new bios map?
------------------------
status:
------------------------
trolling mode: ACTIVE!
Reply
#3
Apparently, intel GMA 950 has a bug with this game in 1.0.0

you still can play in software mode, though...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#4
(08-11-2012, 10:45 PM)warWeeny Wrote: well you need a new comp but if you insist want to play, have you transfered the bios from 9.6 to your new bios map?
Yes, I did transfered the bios from it.
(08-11-2012, 11:03 PM)jesalvein Wrote: Apparently, intel GMA 950 has a bug with this game in 1.0.0

you still can play in software mode, though...

So i cannot play it in the 1.0?
Lost in the Vastness of Mugen.
Reply
#5
(08-12-2012, 08:19 AM)harsh60 Wrote: So i cannot play it in the 1.0?

Quote:(Yesterday 11:03 PM)jesalvein Wrote:  

you still can play in software mode, though...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#6
IS there any bug fixs for that?
Lost in the Vastness of Mugen.
Reply
#7
If you try the GSdx plugin from pcsx2 0.9.6 on pcsx2 1.0.0,does it work?
Reply
#8
(08-12-2012, 11:51 AM)vsub Wrote: If you try the GSdx plugin from pcsx2 0.9.6 on pcsx2 1.0.0,does it work?

No, i have tryed that but it doesen't worked
Lost in the Vastness of Mugen.
Reply
#9
Did you tried pcsx2 0.9.8 too?
Or did you tried to press start on that black screen...I'm not sure but I think I've seen this problem
Reply
#10
(08-12-2012, 12:03 PM)vsub Wrote: Did you tried pcsx2 0.9.8 too?
Or did you tried to press start on that black screen...I'm not sure but I think I've seen this problem

Tried the PCSX2 0.9.8 and pressed the start button and every button but nothing worked
Lost in the Vastness of Mugen.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)