Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cant Get GT4 to play on .9.7
#1
I Cant Get Gran Turismo 4 to play infact I just cant get this thing to work at all . I have the Original PS2 game I put it into the CD drive and I try to Click System , Than Boot Full and it starts as though it were the PS2 , but than goes into the Memory card and asks if I want to format it.. it doesn't start the game. I cant seem to get it to work .. what am I dooing wrong what settings do I need to change for it to work with the PS2 game ?
Reply

Sponsored links

#2
1) format your memory cards Tongue
2)make an iso of your game using imgburn (google for it)
3) use linuz iso plugin and select the image you made
4) run the game
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
Reply
#3
thanks I'll try that
Reply
#4
well playing around with the settings I got it to load from the actual disc , But after the very first part where there are soem warnings just when the intro is supposed to start it freezes I looked up some info on it and it says that I should download a patch but there isn't a patch folder for .9.7 so would making the disc into an ISO fix this issue? or do I need to get the patch anyways?
Reply
#5
just do what i said above...
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
Reply
#6
(06-09-2010, 08:28 PM)iakoboss7 Wrote: just do what i said above...

thank you its working perfectly , except for some screen shake. is there anyway to fix that?
Reply
#7
press F5 until you get the best result in image quality and without shaking
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
Reply
#8
http://www.tigerdirect.com/applications/...CatId=3668

Could this be the cause of why the game runs like crap?

I have

a Pentium Dual Core , E5200 , @ 2.5GHz , 2.49 GHz

that video card , a GeForce 8500 GT .

and 3 gig's of ram on Windows 7
Reply
#9
You need better hardware i think
On my PC which u can see on my profile,it runs like crap,about 40fps
Reply
#10
(06-10-2010, 12:20 AM)Sh0m1 Wrote: You need better hardware i think
On my PC which u can see on my profile,it runs like crap,about 40fps


if it has 40 fps on yours it should run better on mine... I mean mine is a dual core 2.5 yours is a single 3.5 My graphics card is better than yours aswell, and I have an extra gig of ram. so is it some setting that I have thats making me get 10 fps?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)