Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cant play R&C?
#1




Any tips? When not recording my screen, certain places in the map get weird colors and different textures.
Reply

Sponsored links

#2
Press F9, it'll be slow but it's the only solution
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
(03-06-2013, 09:56 PM)refraction Wrote: Press F9, it'll be slow but it's the only solution

Does it need to be fixed? Or am i the only one having the problem and is there a solution?

(EDIT)
I tried the F9 thing, but it still lagged ingame :/
Reply
#4
(03-06-2013, 10:01 PM)SupremeV Wrote: I tried the F9 thing, but it still lagged ingame :/

of course it lags.
refraction Wrote:Press F9, it'll be slow but it's the only solution
you'll need an extremely powerful PC to play it @ playable speeds in software mode.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
(03-06-2013, 10:18 PM)jesalvein Wrote: of course it lags.
you'll need an extremely powerful PC to play it @ playable speeds in software mode.

Well, it doesnt lag in like going slow, but it lags like in the video, so like, the F9's only difference it made was fixing the texture glitch but watch the video and then move to kinda the end, thats what still is happening.

I have a AMD Phenom II X6 BE (Clocked at 3,4 GHZ)
And GTX 650 Spec Edition so yeah (And 8GB DDR3 RAM)
Reply
#6
exactly the kind of lag you get when your CPU/GPU is struggling.
Quote:I have a AMD Phenom II X6 BE (Clocked at 3,4 GHZ)
if you can overclock it to 4.2 Ghz, that would help greatly.
try setting extra sw rendering threads to 4. That could help too
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(03-06-2013, 11:10 PM)jesalvein Wrote: exactly the kind of lag you get when your CPU/GPU is struggling.
if you can overclock it to 4.2 Ghz, that would help greatly.
try setting extra sw rendering threads to 4. That could help too

So theres no fix or anything?
Its not my specs, cause in the begin it runs at 60fps even when the ship flies by, but after that it lags.
Reply
#8
If you think it's not your specs, then no, there is no fix.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)