Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Config Problem
#1
Hi folks.

Had to register because I couldnt find an answer to this Question...

Downloaded the new version of PCSX2 and ran the Config for it after installing; and it wont find my Bios files in the Bios folder. The little box for it is completely blank.

No idea why.

Tried reinstalling the emulator (the 0.9.7 version worked fine in this sense), tried redumping my Bios.

Nout.

Any ideas?
Reply

Sponsored links

#2
Uncheck "Use default settings" and manually browse to the BIOS folder. PCSX2 0.98 uses by default folders at \PCSX2 , so if your BIOS is elsewhere, you need to change it.
[i7-3630qm/gt650m-2G/Win-7] [i7-4500u/R.HD8850m/Win-8.1] [2010-MBA/OSX-10.9.x]. Scroll smoothly with SmoothWheel for Firefox.
Reply
#3
Aha!

Clever!

Thanks!
Reply
#4
Got another problem.

The paths keep resetting to default for the Bios, Memory Cards, Screeshots, Savestates, etc even though I keep unchecking "Find Default Path" and putting in the correct path.

Its very very annoying.

How do I stop it resetting itself?
Reply
#5
uninstall 0.97, uninstall 0.98, reinstall 0.98 again.
[i7-3630qm/gt650m-2G/Win-7] [i7-4500u/R.HD8850m/Win-8.1] [2010-MBA/OSX-10.9.x]. Scroll smoothly with SmoothWheel for Firefox.
Reply
#6
Thanks
Reply
#7
moving this thread to general discussion, this is not a bug report.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)