Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crash Twinsanity Crashes
#1
Bug 
So I've been playing Twinsanity for a few hours, it was working perfectly until now, it starts crashing when i enter the new stage. Help please.

Images:
http://imageshack.us/photo/my-images/705/crashbv.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/855...re1vg.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/443/71187215.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/6/24066455.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/818/82585590.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/89/51920304.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/844/75840917.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/405/41176679.png/
Reply

Sponsored links

#2
what are you doing with 0.9.7 ?
update to latest pcsx2
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(10-12-2012, 09:24 AM)jesalvein Wrote: what are you doing with 0.9.7 ?
update to latest pcsx2
Yes, i just upgraded now, and its still crashing in the same place help please
Reply
#4
please post the full emulog.txt you get after the crash
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
(10-12-2012, 10:15 AM)jesalvein Wrote: please post the full emulog.txt you get after the crash

(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(R5900) Re-executed ELF Entry point (ignored) [addr=0x00100008]
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op 77e97ebd
EE: Unrecognized op e80001
EE: Unrecognized op e80001
Reply
#6
The Full log.
not only what you get at the end of the log screen, but the emulog.txt content
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(10-12-2012, 10:49 AM)jesalvein Wrote: The Full log.
not only what you get at the end of the log screen, but the emulog.txt content
The whole log copied here:
PCSX2 1.0.0.r5350 - compiled on Aug 1 2012
Savestate version: 0x9a080000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit
Physical RAM = 3247 MB
CPU name = Intel® Core™ i5-2400 CPU @ 3.10GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 07)
CPU speed = 3.092 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 1fbae3ff
x86EFlags = 28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: C:\Program Files\PCSX2 1.0.0\Plugins\gsdx32-sse4-r5350.dll
Windows 6.1.7600
NVIDIA GeForce GTX 560 (8.17.13.142)
Binding PAD: C:\Program Files\PCSX2 1.0.0\Plugins\lilypad-r5350.dll
Binding SPU2: C:\Program Files\PCSX2 1.0.0\Plugins\spu2-x-r5350.dll
Binding CDVD: C:\Program Files\PCSX2 1.0.0\Plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB: C:\Program Files\PCSX2 1.0.0\Plugins\USBnull.dll
Binding FW: C:\Program Files\PCSX2 1.0.0\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9: C:\Program Files\PCSX2 1.0.0\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9640 games on record (loaded in 143ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7600
NVIDIA GeForce GTX 560 (8.17.13.142)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: F:\-emulators\pcsx2 roms\Crash Twinsanity PS2 NTSC US.ISO
Image type = DVD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1029344 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Jimmy\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Jimmy\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.00(14/06/2004) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_209.09;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SLUS_209.09;1) Game CRC = 0xB318AA3C, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLUS_209.09;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
No cheats found. Resuming execution without cheats...
> Selected savestate slot 3
Loading savestate from slot 3...
filename: C:\Users\Jimmy\Documents\PCSX2\sstates\SLUS-20909 (B318AA3C).03.p2s
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Loading GS
Loading PAD
Loading SPU2
No cheats found. Resuming execution without cheats...
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x8 [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:0020528C) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:002052AC) TLB Miss, addr=0x1c [store]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x4 [load]
(EE pc:00205274) TLB Miss, addr=0x8 [load]
Vif1: Unknown VifCmd! [41]
Vif1: Unknown VifCmd! [bf]
Vif1: Unknown VifCmd! [41]
Vif1: Unknown VifCmd! [bf]
Vif1: Unknown VifCmd! [41]
Vif1: Unknown VifCmd! [bf]
Vif1: Unknown VifCmd! [41]
Vif1: Unknown VifCmd! [bf]
Vif1: Unknown VifCmd! [41]
Vif1: Unknown VifCmd! [bf]
Vif1: Unknown VifCmd! [41]
Vif1: Unknown VifCmd! [bf]
Vif1: Unknown VifCmd! [41]
Vif1: Unknown VifCmd! [bf]
(R5900) Re-executed ELF Entry point (ignored) [addr=0x00100008]
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
No cheats found. Resuming execution without cheats...
No cheats found. Resuming execution without cheats...

Edit: I dont know if this will help but, after it freezes i can still hear the game.
Reply
#8
try reloading from memcard instead of using a savestate.
it's highly possible it got corrupted somehow ...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
I already tried that when i upgraded to 1.0.0 since i don't know how to import savestates, so i loaded from the memcard but it still froze.
Reply
#10
(10-12-2012, 11:10 AM)jesalvein Wrote: try reloading from memcard instead of using a savestate.
it's highly possible it got corrupted somehow ...

Could it be the iso or something?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)