Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crash right after ISO load
#1
PCSX2 1.2.1.r5873 - compiled on Feb 3 2014
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 8084 MB
CPU name = Intel® Core™ i7-3740QM CPU @ 2.70GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 09)
CPU speed = 2.693 ghz (8 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 7fbae3ff
x86EFlags = 28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: F:\Games\EMU\PCSX2 1.2.1\Plugins\gsdx32-avx-r5875.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Binding PAD: F:\Games\EMU\PCSX2 1.2.1\Plugins\lilypad-r5875.dll
Binding SPU2: F:\Games\EMU\PCSX2 1.2.1\Plugins\spu2-x-r5875.dll
Binding CDVD: F:\Games\EMU\PCSX2 1.2.1\Plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB: F:\Games\EMU\PCSX2 1.2.1\Plugins\USBnull.dll
Binding FW: F:\Games\EMU\PCSX2 1.2.1\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9: F:\Games\EMU\PCSX2 1.2.1\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9655 games on record (loaded in 206ms)

loading ISO Xenogears disk 1

Right after the PS splash screen goes off it crashes. No clue whats going on.

Sponsored links

#2
Post the same log, but after it crashes, please.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
If you really mean Xenogears then that is a PS1 game and you can't play it with PCSX2.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
#4
i am retarted never mind delet thread lol




Users browsing this thread: 1 Guest(s)