Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creash Tag Team Racing crashes
#1
Hello, i'm having a very annoying problem with this game, as far as i know this game has many problems. But the one that's bothering me more than low FPS is this crash. I can play around 5 minutes and the emulator crashes. Before this, I could play only a few seconds, until i changed VU0 and VU1 from SuperVU to MicroVU. But as i said, even in MicroVU, i can only play 5 minutes, and i can't be saving once and again to avoid loss progress. I hope you can help me

(Sorry if my english is not very good)
Reply

Sponsored links

#2
Please post your emulog and, please post a screenshot of all of your pcsx2 settings.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction

[Image: 84t1dRu.png]
Reply
#3
it's a known issue.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#4
I can't see the emulog cause the crash doesn't let me..
But i hope this helps
[Image: 10964793_10203553139965684_1105736362_o....7c71a1f66d]
[Image: 10969261_10203553117165114_292929644_o.j...3322bef840]
[Image: 10969174_10203553130085437_2098634260_o....fdf0a9ada5]
[Image: 10960528_10203553130845456_643324233_o.j...20f0ffd4ac]
[Image: 10961115_10203553142205740_1204560473_o....42d60ea3ce]
[Image: 10958125_10203553131165464_234464278_o.j...9aa684ae64]
Reply
#5
Post my documents \pcsx2\log\emulog.txt content, please.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#6
It's a known issue - it will always crash after about 5 minutes. I've tried everything.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#7
Here it is




# Initialize GS ...
# Initialize INTC ...
# Initialize TIMER ...
# Initialize DMAC ...
# Initialize VU1 ...
# Initialize VIF1 ...
# Initialize GIF ...
# Initialize VU0 ...
# Initialize VIF0 ...
# Initialize IPU ...
# Initialize FPU ...
# Initialize Scratch Pad ...
# Restart Without Memory Clear Done.
Get Reboot Request From EE
ROM directory not found

PlayStation 2 ======== Update rebooting..

PlayStation 2 ======== Update reboot complete
cdvdman Init

IOP Realtime Kernel Ver. 2.2
Copyright 1999-2002 © Sony Computer Entertainment Inc.
Reboot service module.(99/11/10)
cdvd driver module version 0.1.1 ©SCEI
Load File service.(99/11/05)
Multi Threaded Fileio module.(99/11/15)
iop heap service (99/11/03)
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥NETCNF.IRX;1 args 17 arg icon=a
loadmodule: id 25, ret 2
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥EZNETCNF.IRX;1 args 0 arg
loadmodule: id 26, ret 2
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥SIO2MAN.IRX;1 args 0 arg
loadmodule: id 27, ret 0
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥PADMAN.IRX;1 args 0 arg
loadmodule: id 28, ret 0
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥MCMAN.IRX;1 args 0 arg
loadmodule: id 29, ret 2
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥MCSERV.IRX;1 args 0 arg
loadmodule: id 30, ret 2
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥LIBSD.IRX;1 args 0 arg
loadmodule: id 31, ret 0
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥SDRDRV.IRX;1 args 0 arg
SDR driver version 4.0.1 © SCEI
Exit rsd_main
loadmodule: id 32, ret 2
loadmodule: fname cdrom0:¥IRX¥AUDIO.IRX;1 args 0 arg
loadmodule: id 33, ret 0

+-----------------------------------------+
| AUDIO: IopLoadServer Init: |
+------------------------------+----------+
| Version | 0x145 |
| Fill Spu With Garbage | false |
| Debug Channel Enabled | false |
| DVD Transfer Buffer Bytes | 32768 |
| Memory Transfer Buffer Bytes | 32768 |
| UnInterleave Buffer Bytes | 32768 |
| Clear Buffer Bytes | 4096 |
| Total Bytes Used | 102400 |
+------------------------------+----------+

Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
Closing SPU2
* SPU2-X: Waiting for DSound thread to finish... Done.
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.
Shutting down plugins...
Reply
#8
(02-04-2015, 10:22 PM)Blyss Sarania Wrote: It's a known issue - it will always crash after about 5 minutes. I've tried everything.

With that, shouldn't we change it from playable to Ingame?
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]
Reply
#9
I can also reproduce this crash in 1.3r884 with the PAL version of the game.
Reply
#10
(02-04-2015, 10:25 PM)Nobbs66 Wrote: With that, shouldn't we change it from playable to Ingame?

Yeah, I think only DESTRUIDOR reported it as playable... sounds like he didn't test it long.
[Image: ov4]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)