Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cut/Movie scene won't play :(
#1
Hi everyone
First of all, this is my first time using PCSX2, I follow a lot of guide about Plugin/Bios and other. Right now i got the right speed, graphic and sound except Cut scenes.
I'm trying to play GOW1, after i click New game --> Choose difficulty (Normal) --> then Kratos said "The god......(blah blah)...me" then the camera zoom out. I know he about to jump off the cliff, but the game stop right there. The word "stop" doesn't mean my game is PAUSE or BLACKOUT anything. The game still run, I still see bird moving behind Kratos but it just keep going and going and DID NOT go to cut scene.

Help this n00b please, thank you Smile

Sponsored links

#2
Carr to post the emulog.txt after it hangs ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
(12-15-2014, 08:27 PM)jesalvein Wrote: Carr to post the emulog.txt after it hangs ?


PCSX2 1.2.1.r5873 - compiled on Feb 3 2014
Savestate version: 0x9a0a0000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows 7 Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Physical RAM = 3956 MB
CPU name = Intel® Core™ i5 CPU M 450 @ 2.40GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 05)
CPU speed = 2.393 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 009ae3bd
x86EFlags = 28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: D:\PCSX\PCSX2 1.2.1\Plugins\gsdx32-ssse3-r5875.dll
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Binding PAD: D:\PCSX\PCSX2 1.2.1\Plugins\lilypad-r5875.dll
Binding SPU2: D:\PCSX\PCSX2 1.2.1\Plugins\spu2-x-r5875.dll
Binding CDVD: D:\PCSX\PCSX2 1.2.1\Plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB: D:\PCSX\PCSX2 1.2.1\Plugins\USBnull.dll
Binding FW: D:\PCSX\PCSX2 1.2.1\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9: D:\PCSX\PCSX2 1.2.1\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9655 games on record (loaded in 241ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.1.7601 (Service Pack 1 1.0)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: D:\PCSX\God of War.iso
Image type = DVD
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (2080560 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\WarmUp\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\WarmUp\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v02.00(14/06/2004) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCUS_973.99;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SCUS_973.99;1) Game CRC = 0xD6385328, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SCUS_973.99;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.00
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
Overall 0 Widescreen hacks loaded
Loading patch 'D6385328.pnach' from archive 'D:\PCSX\PCSX2 1.2.1\cheats_ws.zip'
comment: Widescreen hack by nemesis2000 (pnach by nemesis2000)
(Wide Screen Cheats DB) Patches Loaded: 128
sceMpegIsEnd pattern found! Recompiling skip video fix...
#4
1- try disabling cheats/widescreen patches.
2-did you use imgburn to make you iso ? Because it looks like you miss 1 layer...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#5
(12-16-2014, 04:37 PM)jesalvein Wrote: 1- try disabling cheats/widescreen patches.
2-did you use imgburn to make you iso ? Because it looks like you miss 1 layer...

Thank you for your comment Smile

1. I disabling both item as you suggest.
2. I download ISO from file from *snip* website (It has a lot of Thumb up and people said it playable)

After i disable Cheat/Widescreen patches the game skip the Cut scenes and go to Gameplay. It was playable, but at some certain point when i defeat some enemy and the Cut scenes or Movie scenes about to jumo in, the game just "STOP" (same meaning as i post earlier). But i can still press "Start" button to bring the GameMenu up and exit to the interface freely.

I though maybe there something wrong with the ISO file. So, i download a GOW2.iso. When i hit Newgame and the game is about to go on a Cutscenes, it go BLACKOUT and stop there.

In the emulog.txt the last row has the same word on both case.
It wrote

"sceMpegIsEnd pattern found! Recompiling skip video fix..."

Could this mean anything ?
#6
Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)