Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cutscenes go Black in Final Fantasy X
#1
Whenever im in a cutscene the screen goes black but the sound still works.

Specs -
Radeon HD 4870
e8500 (3.16 ghz, 2 cpus)
4 GB Ram
Vista x64

Version -
PCSX2 Playground

Plug ins- shown in photo
http://i414.photobucket.com/albums/p...la/plugins.jpg
Reply

Sponsored links

#2
(02-23-2009, 12:33 AM)wackzilla Wrote: Whenever im in a cutscene the screen goes black but the sound still works.

Specs -
Radeon HD 4870
e8500 (3.16 ghz, 2 cpus)
4 GB Ram
Vista x64

Version -
PCSX2 Playground

Plug ins- shown in photo
http://i414.photobucket.com/albums/p...la/plugins.jpg

The plugin screen is now working for me. Btw. Any speedhacks enabled? Which graphic plugin u are using?
| i7 860 2.8@4ghz | Scythe Mugen 2 Rev.B | Asus Maximus Formula III | G.Skill Ripjaws 4 Gigabyte | 570 GTX AMP! | Enermax 720w PSU | X-Fi Titan | OCZ Vertex 120 GB |
Reply
#3
I have speed hacks enabled yes, my graphics plug in is GSdx 872m (MSVC 15.00 SEEE3) 0.1.12

[Image: plugins.jpg]

[Image: speed.jpg]
Reply
#4
(02-23-2009, 12:46 AM)wackzilla Wrote: I have speed hacks enabled yes, my graphics plug in is GSdx 872m (MSVC 15.00 SEEE3) 0.1.12

[Image: plugins.jpg]

[Image: speed.jpg]

Try to disable the Speedhacks and check the FMV's again please.

Btw. update your PCSX2 version. U could compile latest rev(even a new speedhack in it Wink ) Ur gdsx is not update imo. 0.1.14 should be latest.

How to compile the latest rev? Search with the search engine for "Compile Guide".
| i7 860 2.8@4ghz | Scythe Mugen 2 Rev.B | Asus Maximus Formula III | G.Skill Ripjaws 4 Gigabyte | 570 GTX AMP! | Enermax 720w PSU | X-Fi Titan | OCZ Vertex 120 GB |
Reply
#5
1) you're using an old version
2) if you use speedhacks, you can't really complain about bugs....
Reply
#6
Problem is the Extra VU or FPU Flag, can't remember which one.
It causes missing screens, but mainly only in menus.

Main Rig: i7-3770k @4.5ghz | 16GB DDR3 | Nvidia GTX 980 TI | Win 10 X64
Laptop: Alienware 17 | i7-4710MQ | 16GB DDR3 | Nvidia GTX880M | Win 10 X64

Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)