Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"DVD player not setup"
#1
That is the message I get every time I'm trying to boot the ISO I'm chosen from the new 0.9.7 r3113. All my plugins are fine and dandy.

Any idea what's the actual problem? >_>


Attached Files Thumbnail(s)
   

Sponsored links

#2
If you are trying to run an iso you should use an iso plugin, like linuz.
Specs:
CPU: C2D E8400 @ 3.6
GPU: GTX 560Ti 2Gb
MOB: Asus P5QL
RAM: Crucial 4Gb
OS: Windows 7 64bit/XP 32bit
#3
"Iso" is to be used when NO actual game is mounted some other way, be it the actual DVD on a physical drive or image mounted on virtual drive or mounted on Iso plugin (to these the option to use is "plugin").

To use "iso" option the correct procedure is going: CDVD menu -> Iso Selector -> Browse ... select the desired ISO and start the game normally by boot CDVD (again, this mean the image must not be mounted, not even in Linus Iso plugin).
Imagination is where we are truly real
#4
Ultra ISO can be the best way to mount it. You can consider that the given procedure can do the rest for a proper set up of the DVD. You have to know the best option in doing this.

#5
You just revived 2 old threads please check the date before you post next time.
Specs:
CPU: C2D E8400 @ 3.6
GPU: GTX 560Ti 2Gb
MOB: Asus P5QL
RAM: Crucial 4Gb
OS: Windows 7 64bit/XP 32bit
#6
some people still having problems with that you know

2 months or 6 years, it does not mather, i still having the same problem
#7
2 months or 6 years, it does not mather, i still having the same problem :/
#8
The most recent post in this thread is more than 8 months old. Please create a new thread and refrain from posting in threads older than 8 months in the future. Please also review the forum rules. Thank you.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)