Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DVDs?
#1
ok, so I decided I'd give something kinda odd a shot, I popped in a DVD movie and got this screen:

any ideas as to why that showed up?    
Reply

Sponsored links

#2
Could be because PCSX2 doesn't play DVDs.
///Intel Q6600 @ 3.4GHz OC'd ~Xigmatek HDT-S1283 HS/F~Nvidia GeForce 8600 GTS 256 MB~Corsair 2x1GB 1066 DDR2RAM~Windows Vista Home Premium 32-Bit\\\
Reply
#3
Really?
But but but... why?
WE NEED THAT lol
Reply
#4
(04-15-2009, 04:34 PM)With Teeth Wrote: Could be because PCSX2 doesn't play DVDs.
was technallly thinking the same, but I thought I'd ask anyway
Reply
#5
You know, It ,ay possibly mean you don't have dvd player rom dumped Sad
Reply
#6
(04-15-2009, 06:06 PM)Cain Wrote: You know, It means your bios doesn't have dvd player rom dumped Sad

I have rom1 2 and erom. I'm sure it is
Reply
#7
after seeing this i thought i'd try something odd too Tongue
i decided to test playing an audio cd and look it works Laugh

       

just one thing pcsx2 would spew this error message would like every 2-3 seconds Mellow (in yellow coloring)
Code:
IOP Unknown 8bit write to addr 0x1f402009 = 0x0
and also the audio would be like skipping and some songs would have some noise in them (maybe bcuz my cd's were kindof scratched Unsure )
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja
Reply
#8
(04-18-2009, 01:44 AM)LuisR14 Wrote: after seeing this i thought i'd try something odd too Tongue
i decided to test playing an audio cd and look it works Laugh

That was posted to work a while ago, catch up Tongue
Reply
#9
where? when? Unsure Blink
Windows 7 64bit
Intel Pentium Dual-Core E5200 OC to 3.6GHz, Intel GMA x4500, 1GB DDR2

NinjaMight just work on next guideNinja
Reply
#10
Since around 0.9.2 audio CDs have worked, IIRC. May have been earlier even.
And Luis, do you really plan to use VU Cycle Stealing at a constant max? There are only 2-3 games that perform positively with that, nearly everything else is broken.
///Intel Q6600 @ 3.4GHz OC'd ~Xigmatek HDT-S1283 HS/F~Nvidia GeForce 8600 GTS 256 MB~Corsair 2x1GB 1066 DDR2RAM~Windows Vista Home Premium 32-Bit\\\
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)