Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destroy all humans graphic glitch
#1
So....this is happening when I play Destroy all Humans.


How do I fix it?

And be specific please, Im pretty new to this emulator so I dont really know where the settings are.

Sponsored links

#2
press F9
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
(06-02-2013, 09:06 AM)jesalvein Wrote: press F9

...that....just slows the game down to the point of unplayability
#4
but does it remove glitches or not ?
moved out of bug reports since it's far from being a valid one, BTW.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#5
(06-02-2013, 09:11 AM)jesalvein Wrote: but does it remove glitches or not ?
moved out of bug reports since it's far from being a valid one, BTW.

oh, sorry.

And yeah, but im still left with an unplayable game.

So, anyway to fix the graphic errors and still be able to you know, play it?
#6
what are your pc specs ?
that game is perfectly playable for me
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#7
Heres my specs.

I just want to get rid of the graphical glitches without using f9
#8
ok, that CPU is a bit weak for this demanding game.
what is your GPU ?
can you please post your gsdx settings ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#9
I assume this is what you meant.
#10
click on "configure" next to the "GS"line and make a screenshot of what your get.
WHat is your GPU ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)