Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disgaea 2 Black Screen...
#1
When i Run Iso Image the loading screen displays, After that black screen only...

please help me..

PCSX2 r-1888
Resolution: 1024x768
Renderer: Direct3D11(Hardware)
Interlacing: None
Aspect Ratio: Stretch
D3D internal Res.: Native
Allow 8 bit textures: Checked
Enable Output Merger blur effect: Checked
CDVD rom: Linuz ISO CDVD 0.9.0
CPU Config: All Checked

PC specs:
E7500 Overclocked to 3.2ghz
9400GT 1024mb
2gb transcend memory ram
Reply

Sponsored links

#2
use D3D10 rendering
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(02-05-2010, 01:30 PM)jesalvein Wrote: use D3D10 rendering

I use what you said but it is still the same..Sad
Reply
#4
This is my settings.
http://img64.imageshack.us/img64/8289/66707489.jpg
If this doesn't work, then turn off any speed hacks
and the MicroVU thingies in the cpu.
Reply
#5
i also do what you said but it is still the same also..Sad
Reply
#6
Are you trying to play your game from a DVD or an ISO? What CDVD plugin are you using? Do you have the ISO mounted with daemon tools or something?
[Image: newsig.jpg]
Reply
#7
I'm Using Linuz ISO 0.9.0...

nope..it is not mounted on PowerISO..
Reply
#8
This is strange.... how are your advanced settings?
If they are any different, try these:
http://img442.imageshack.us/img442/1882/98184321.png
Reply
#9
Hey, I'm having same problem as you! Though my problem is with kingdom hearts 2. I tried all the things mentioned in this thread (except that D3D10 thing, I know I saw it but I can't remember it) and it still goes black.

(02-06-2010, 02:16 PM)CrimsonMoonMist Wrote: This is strange.... how are your advanced settings?
If they are any different, try these:
http://img442.imageshack.us/img442/1882/98184321.png
Nope, that doesn't work. Just for your information, I am using following settings:
graphic: ZeroGS 0.97.1
sound: SPU2-X 1.1.0
controller: LilyPad 0.9.9
cdvdrom: Linuz ISO CDVD 0.8.0
dev9: DEV9null Driver 0.3.0
usb: USBnull Driver 0.5.0
firewire: FWnull Driver 0.4.0
Hey, I'm new hereTongue
I LOVE KH!!!!!!!!!! (LOL)
Reply
#10
It didn't work either.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)