Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disgaea Strange Graphics Glitch
#1
Well performance wise the game runs perfect. It's just it has this weird graphics glitch where it shows like lines of stuff. Like lines of the screen uhh I don't know it's hard to explain so I took some screenshots. And when I move around I can see the glitch more clearly I mean I can see the game pretty well just these lines and triangles are there that are like altered from the game.

[Image: 31133286.jpg]
[Image: 37839632.jpg]
[Image: 34583938.jpg]
[Image: 45277903.jpg]
[Image: 61416492.jpg]

Umm well spec wise I have
Intel®
Pentium® CPU 3.60GHz
3.59 GHz, 2.00 GB of RAM

And my graphics card is a Nvidia Geforce 7300 GS

Also the plugin I am using on the emulator is
GSDx 890 (MSVC 15.00, SSE2) 0.1.14 [GSdx-sse2]

I am not big on computers so I just added all my settings if anyone needs to know.

If anyone has had this problem or has any possible solutions I would appreciate it a lot.

I can play the game as is but the little layer glitch thing gets annoying. I am going to try another game later and see if I have the same problem. I had to switch around and tweak with the plugins alot to be able to get a solid 60 fps. I have a feeling it might have something to do with the plugin but I could be wrong.

thank you for reading
Reply

Sponsored links

#2
set GSdx to native
and check again see if there is still a lines
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#3

Omg i am so blind I found it. Thank you so much it worked! Laugh
Reply
#4
here it is

(10-20-2011, 02:20 AM)rpgfan1111 Wrote: Omg i am so blind I found it. Thank you so much it worked! Laugh

i glad you found it.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#5
Ok this is weird well I started playing and the lines are gone in the textboxes. But when I was able to walk around it still has the triangles and weird graphics stuff. Like in this pic >

[img][Image: 61416492.jpg][/img]

The native box solved these pics

[Image: 31133286.jpg]
[Image: 37839632.jpg]

And here is how my window looks now

[Image: 30588753.jpg]
Sorry about that I should of tested it further before I responded. I saw the lines below the text was gone so figured it was fixed.
Reply
#6
well you can't compare that between emulation and the real PS2 thing.
most games are not picture perfect no matter what graphic settings you adjusted.
well you have no choice on that but to carry on.
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#7
Oh ok, so some games will work perfect and others won't? Yeah it is definitely playable and the native box does help. Do you think getting a different copy of the game would work? Or is it just the emulator is not fully compatible with it? Thanks for any info it has been a long time since I have messed with emulators. (other than simple ones like snes etc.)
Reply
#8
^
^
^
^

getting a different copy of this game it will stays the same expect running that on your real PS2.
so NO tricks on it Tongue
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#9
Haha ok, it's def good enough to play and the native box helped. Thanks a bunch. +1
Reply
#10
Try unticking "Texture filtering" or leave it just greyed out.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)