Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Download page issues
#1
Hello, its been a while since i have been around these forums. I would first like to congratulate all of you for achieving your 1.0.0 release, I have been silently cheering you guys on ever since 0.9.4 Feels like forever ago =P

Anyway, i am actually having problems trying to Download 1.0.0 off the main page source.

Both the Binaries and the setup file's seem to cut out partially through the download, making it an incomplete/unusable file. Sometimes the Download just Halts completely and does not progress even if given time.

The speeds at which i am attempting to DL off your host server are also extremely slow-Non existent for me.

Is there perhaps another Mirror for the Binaries and/or Setup files for windows that someone may provide me? I care not for the full .exe setup if given a choice. Hopefully, this fixes itself, so i can dabble into some of the other plugin's listed as well.


Thanks

P.S. New Site layout, looks nice as well.

Sponsored links

#2
Hey,

Just tried it out here, got max speed for my connection and both files were fine...
Could you test this?
Go to Start->Command Prompt->then type in there tracert pcsx2.net

Paste here the result after it finishes. Maybe it's some routing path issue some other user was experiencing
[Image: newsig.jpg]
#3
Enjoy!

Tracing route to pcsx2.net [77.68.38.14]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms homeportal [192.168.1.254]
2 30 ms 23 ms 24 ms 99-37-12-3.lightspeed.joltil.sbcglobal.net [99.3
7.12.3]
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 26 ms 23 ms 31 ms 12.83.43.13
7 26 ms 27 ms 27 ms gar13.cgcil.ip.att.net [12.122.132.121]
8 43 ms * 44 ms 192.205.37.150
9 130 ms 124 ms 124 ms 4.69.158.158
10 121 ms 121 ms 121 ms ae-6-6.ebr2.Washington12.Level3.net [4.69.148.14
5]
11 125 ms 125 ms 125 ms ae-5-5.ebr2.Washington1.Level3.net [4.69.143.221
]
12 123 ms 123 ms 123 ms ae-43-43.ebr2.Paris1.Level3.net [4.69.137.57]
13 125 ms 125 ms 124 ms ae-58-223.csw2.Paris1.Level3.net [4.69.161.62]
14 139 ms 123 ms 124 ms ae-2-52.edge5.Paris1.Level3.net [4.69.139.235]
15 152 ms 147 ms 149 ms 11-INTERNET.edge5.Paris1.Level3.net [212.73.200.
54]
16 143 ms 148 ms 153 ms te-2-2.bb-d.ba.slo.gb.oneandone.net [212.227.120
.26]
17 * * * Request timed out.
18 155 ms 153 ms 147 ms te4-4.hrt0.fhcon.fasthosts.net.uk [88.208.255.10
6]
19 146 ms 151 ms * pcsx2.net [77.68.38.14]
20 152 ms * * pcsx2.net [77.68.38.14]
21 156 ms 156 ms 155 ms pcsx2.net [77.68.38.14]

Trace complete.
#4
Does the rest of the website work well?
For now you can use our forum to get the program:
http://forums.pcsx2.net/Forum-Program
[Image: newsig.jpg]
#5
Well, my initial reactions for first jumping on today was really slow- took almost a full 2mins to load the front page along with some others, Its bit quicker now since assuming its stored in my cache- yet Fairly slow.

Comparing to the last time i was on here, which might of been over a year ago- or close to, its very sluggish now. At least for me

The forums seem okay though which is odd, i assumed their hosted from the same place, but i guess i may be mistaken.
#6
I'm experiencing the same problem and the attached file on the forum link isn't working as well.
#7
(03-29-2013, 12:00 AM)Kekisha Wrote: Well, my initial reactions for first jumping on today was really slow- took almost a full 2mins to load the front page along with some others, Its bit quicker now since assuming its stored in my cache- yet Fairly slow.

Comparing to the last time i was on here, which might of been over a year ago- or close to, its very sluggish now. At least for me

The forums seem okay though which is odd, i assumed their hosted from the same place, but i guess i may be mistaken.

They are both hosted on the same server...I cannot replicate the issue but I'll contact falcon to take a look
[Image: newsig.jpg]
#8
okay, well I'm not "Out of the Woods" yet per say- its still downloading off the forums link currently its at least moving, but we will see.

Thanks regardless Glad to see your still around Bositman, ill let you know if it completes.
#9
Had it to almost half way when it halted, gave it 5-10mins to sit with no signs of life. Killed it, and restarted ending in the same outcome sadly.

Not sure what your max speeds are, but mine- The highest peak is 15kb, slowing down to a steady 8kb after about a min.
#10
Falcon got 3 mb /s and i maxed my connection with 400kb/s so it's definitively something on your part...
[Image: newsig.jpg]




Users browsing this thread: 1 Guest(s)