Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Error code in program
#1
Basically,I downloaded PCSX2,got the bios and got the iso for Budokai Tenkachi 3. Now when ever I play it I get through the PS2 logo,but then it black screens. There is an error code in the console, it is "CDVD READ ERROR, sector = 0x000c415e" can't find anything about this code and I really need help. I am from the UK so I think the game is the PAL version. Any help would be massively appreciated.
Reply

Sponsored links

#2
(06-04-2013, 10:42 PM)markpiercelfc Wrote: Basically,I downloaded PCSX2,got the bios and got the iso for Budokai Tenkachi 3. Now when ever I play it I get through the PS2 logo,but then it black screens. There is an error code in the console, it is "CDVD READ ERROR, sector = 0x000c415e" can't find anything about this code and I really need help. I am from the UK so I think the game is the PAL version. Any help would be massively appreciated.

Got as in downloaded? if that's the case this forum does not support piracy
CPU: Core i7 3610QM 2.30GHz (Turbo up to 3.10GHz)
GPU: Nvidia GeForce GTX 670m 3gb
RAM: 16gb ddr3
[Image: images.jpg]
Reply
#3
(06-04-2013, 10:49 PM)Fayt756 Wrote: Got as in downloaded? if that's the case this forum does not support piracy

No I mean I got it from the disc into ISO form.
Reply
#4
(06-04-2013, 10:50 PM)markpiercelfc Wrote: No I mean I got it from the disc into ISO form.

What program you use it sounds almost like a bad iso... also posting your emulog would help ppl who know more about this stuff
CPU: Core i7 3610QM 2.30GHz (Turbo up to 3.10GHz)
GPU: Nvidia GeForce GTX 670m 3gb
RAM: 16gb ddr3
[Image: images.jpg]
Reply
#5
(06-04-2013, 10:55 PM)Fayt756 Wrote: What program you use it sounds almost like a bad iso..?

I think it was called Imgburn...I'm not too sure on all this,I'm relatively new to it.
Reply
#6
Did imgburn display etrors when dumping your iso ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(06-04-2013, 10:59 PM)jesalvein Wrote: Did imgburn display etrors when dumping your iso ?

Not that I remember no.
Reply
#8
Did you mount your iso into some 3rd party virtual dvd program ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
(06-04-2013, 11:01 PM)jesalvein Wrote: Did you mount your iso into some 3rd party virtual dvd program ?

No...should I have?
Reply
#10
Nope.
Does your dvd worl well on your ps2 ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)