Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Experimental] Winsock based DEV9 plugin (Now with HDD Support)
#31
Can you test this version to see if it fixes the issue?


Attached Files
.7z   CLR_DEV9.7z (Size: 50,69 KB / Downloads: 4.346)
Reply

Sponsored links

#32
Testing now.
Reply
#33
Tested for one hour straight, no problems on my end.
You sir, have my gratitude. Smile
Reply
#34
Tested here on my end too with another person using the official HDD install option provided in-game. Tried two whole scenarios and no bugs showed. This is a great breakthrough and we have you to thank, my friend!

Oh, and, let me ask you one thing: the fixes you make affect any PlayStation 2 game with HDD support or is each fix game-specific?
Reply
#35
I get this error when trying to install a game with HDLoader.

CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY))
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR : Discarding 60 bytes (RX0 not ready)
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY))
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR : Discarding 60 bytes (RX0 not ready)
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY))
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR : Discarding 60 bytes (RX0 not ready)
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY))
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR : Discarding 60 bytes (RX0 not ready)



(HDLoader never "checks" my DVD-ROM)
Reply
#36
(09-25-2016, 07:18 AM)Staremind Wrote: I get this error when trying to install a game with HDLoader.

CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY))
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR : Discarding 60 bytes (RX0 not ready)
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY))
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR : Discarding 60 bytes (RX0 not ready)
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY))
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR : Discarding 60 bytes (RX0 not ready)
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY))
CLR_DEV9WackoMAP Error: 4 : ERROR : Discarding 60 bytes (RX0 not ready)



(HDLoader never "checks" my DVD-ROM)

Your "DVD-ROM" is supposed to be the ISO loaded into the PCSX2, not your real DVD-ROM driver.
Reply
#37
The (!(pbd->ctrl_stat & SMAP_BD_RX_EMPTY)) messages can be ignored if you haven't connected online yet.

Thanks @leotreves and @alinho for testing.

V0.6.3 has been attached to the OP.
Reply
#38
Quote:CLR_DEV9:SMAP InformatioCLR_DEV9:SMAP Error: 4 : SMAP_R_EMAC3_TxMODE1_L 32bit w  Register NetDev [0]
    module_name smap
    vendor_name SCE
n: 4 : BD byteswapping disabled
    device_name Ethernet (Network Adaptor)
rite 380F0000
CLR_DEV9:SMAP Error: 4 : Adapter Detection Hack - Resetting RX/TX
LoadHigh: cdrom0:¥IOP¥MODULES¥NETMOD_E¥SMAP.IRX;1 49-2
loadmodule: id 48, ret 17
loadmodule: fname cdrom0:¥IOP¥MODULES¥NETMOD¥LOADHIGH.IRX;1 args 44 arg cdrom0:¥IOP¥MODULES¥NETMOD_E¥AVEWRAPE.IRX;1
Ave wrapper 2003.06.09-9-9(1-8)/--D-V---UI-.
LoadHigh: cdrom0:¥IOP¥MODULES¥NETMOD_E¥AVEWRAPE.IRX;1 51-2
loadmodule: id 50, ret 17
smap: auto mode (BMCR=0x1201 ANAR=0x400)
smap: 10BaseT Half Duplex Mode without Flow Control
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : rSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : wSMAP
CLR_DEV9:SMAP Information: 4 : rSMAP
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLPM_654.28;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.04
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
CLR_DEV9:Winsock Information: 8 : Creating New UDP Connection with Dest Port 53

Hi. I've been trying to connect to Resident Evil Outbreak online using your plugin but I keep getting the log above followed by a crash with this pop-up:

[Image: 9e7a0599d4.png]

Not sure if this is something out of your hands, but I thought I'd ask anyway, thanks for the work on the plugin so far.
Reply
#39
I got that when I tried to use the plugin with PCSX2 1.3
Try updating.
Reply
#40
(09-27-2016, 01:17 PM)alinho Wrote: I got that when I tried to use the plugin with PCSX2 1.3
Try updating.

I was actually using the 1.4.0 build and then tried one of the newer beta builds, but got that still.  Sad
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)