Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FF12- bad grafics on Native
#1
me spec are the current:

Windows 7
intel i5 2.30ghz
Gforce GT525M 1gigabit
8 gbit ram

Pcsx2 Specs:

Version 4600(the curent 1 on site)
GSdx 0.1.16 r4600 SSE4.1
Spud2-X 1.4.0 r4600
Lilypad 0.10.0 r4600
Linuz iso CDVD 0.9.0

so the problem is the follow iam playing FF12 ZS and when i play on native this happens:
[Image: Comnative.png]

while whitout native:
[Image: semnative.png]

i would play whitout native resolucion but when i open the game menu and map the game simple drops from the good 60 fps to 40~45 fps which is very anoying and stroublsome since u need to use it alot, in native the game goes just fine in everything but band graphic any solution to this?
Reply

Sponsored links

#2
what exactly is the problem with native res ? I don't see any glitch on your screenshot...

Try disabling/enabling 8-bit textures in gsdx options, ut may help.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
on native the grafics are squared theres no fine like on chars and envermente just amp the imag and u will see and alredy thried to turn 8-bit
Reply
#4
Oh, I get it..
Well that's exactly how it was on the real PS2. Nothing unusual, then...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
ok if u say so
probly just me then thou since i use to see lines well defined anyways thanks
but if anyone else have any ideia for me to put the graphics like on whitout native on and the problem of menu plz share im all eyes xD
Reply
#6
so, the 8-bit thing didn't do the trick ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
nop same thing
Reply
#8
was wondering... Changing to software mode before getting into the menu (F9 Key) ... did you try ?
tried latest pcsx2 svn too ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
just tried last svn same and in sofware its worst
Reply
#10
Try to set it to x2 scaling and see if the menu is still fast enough.

If it's not, switch to manual upscaling and enter ever smaller numbers.
Start with 1024*1024, then 800*800, then 800*640 and so on.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)