Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FF12 crash at SQUARE logo help pls..
#1
Question 
Hello, this is my first post..
I try to run ff12 PAL-E iso but it crashes just as the opening music starts to play for the SQUARE logo..

Any ideas as to what I might be doin' wrong?

These are my specs:

Intel® Core™2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
2.00GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce 9500 GT (1GB)
OS: Windows 7 Ultimate

Configuration:
PCSX2 0.9.7.r3113
Binding GS : GSdx 3068 (MSVC 15.00, SSE3) 0.1.16 [Gsdx SSE3]

Windows 6.1.7600 NVIDIA GeForce 9500 GT (8.17.11.9621)
Binding PAD : LilyPad svn (r2930) 0.10.0
Binding SPU2 : SPU2-X r3117 1.4.0
Binding CDVD : cdvdGigaherz (r3006) 0.8.0



Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

Sponsored links

#2

Post a screenshot of your actual plugin settings.
Processor: Intel Core 2 Duo 2.8GHz
Vid Card: Geforce 9400GT
OS: Windows 7 ultimate 32-bit
Reply
#3
Here ya go..


Attached Files Thumbnail(s)
           
Reply
#4
^
^
^
^
^
incomplete info
show us your CDVD plug-in settings and bios versions.


Attached Files Thumbnail(s)
       
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#5
(11-13-2010, 12:59 PM)tallbender Wrote: ^
^
^
^
^
incomplete info
show us your CDVD plug-in settings and bios versions.

how do you access cdvdconfigure on 0.9.7 r3113? Smile
Reply
#6
^
^
^
^
^
^
here(see screenshot)


Attached Files Thumbnail(s)
   
Main Hub:i5-4670(3.4Ghz Factory Clocked),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#7
ok..
check out the screenshot, that's the only thing that appears when I press configure
v
v
v
v


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#8
Well, if you're using ISO, it won't matter much. Are you playing from a disc? In the gpu plugin, use the dx10 plugin, and try unchecking the alpha thingy option.
Processor: Intel Core 2 Duo 2.8GHz
Vid Card: Geforce 9400GT
OS: Windows 7 ultimate 32-bit
Reply
#9
There's also a newer beta out already Smile
Reply
#10
Oh man, hey guys, I just found out why I couldn't run FF12, damn carelessness, anyway, t'was just the framerate on the frame limiter, I had it set to 70fps for both pal and ntsc.. The game runs fine if I set it to 60fps.. *sheepishly scratches back of head while giggling nervously* "ehehe"..

Anyhoo, thanks for your time guys.. I really appreciate the help.. XD

Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)