Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FFXII speach skipping issue
#1
Often first word in a phrase or sometimes even words in middle or phrase are skipped, it happens in cutscenes, pretty often too, its like as if audio cant keep up with video and skips words or partially skips them to make sure audio and video are synchronized, i always get 60flps, flp counter actually shows 60-62fls with flp limiter enabled at 59.94fls default pcsx2 setting, does anyone else have this issue? is there fix for it?
For me this only happens with IZJS version of the game, nothing like that with NTSC version of FF12

Im using pcsx2 0.9.7 rev 3876m released oct 5 2010
sound plugin setting are at default
tried with and without speed hacks, makes no difference
All EE and VU settings at default
No gamefixes enabled
Mobo: EVGA X58 SLI LE
CPU: Intel i7 920 C0 @ 4.2 Ghz 1.36v Cogage Arrow
Ram: 3x2GB OCZ Gold 1690 9-9-8-24 1.65v
GPU: MSI GTX580 Lightning @ 970/2200 1.09v+MSI GTX460 Hawk PhysX
HDD: Corsair Force GT 120, 2x F4 320GB Raid 0,F4 2TB, WD-G 1TB
PSU: Corsair HX850 80 PLUS SILVER Modular
Case: Antec 1200 EVGA Mod
Reply

Sponsored links

#2
Ive noticed that too but with alot less frequency. Im in the stillshrine and its happened twice.

i7 950
460 sli
12Gb
Reply
#3
really only twice?, it happens at least twice per cutscene for me? are you using default settings for sound plugin? and are you talking about International or US version, cause i played both and it only happens in international for me.
Mobo: EVGA X58 SLI LE
CPU: Intel i7 920 C0 @ 4.2 Ghz 1.36v Cogage Arrow
Ram: 3x2GB OCZ Gold 1690 9-9-8-24 1.65v
GPU: MSI GTX580 Lightning @ 970/2200 1.09v+MSI GTX460 Hawk PhysX
HDD: Corsair Force GT 120, 2x F4 320GB Raid 0,F4 2TB, WD-G 1TB
PSU: Corsair HX850 80 PLUS SILVER Modular
Case: Antec 1200 EVGA Mod
Reply
#4
(01-10-2011, 03:06 AM)vdgamer Wrote: really only twice?, it happens at least twice per cutscene for me? are you using default settings for sound plugin? and are you talking about International or US version, cause i played both and it only happens in international for me.

Im using r3878. Everything default except bumping gsdx up to 1920x1080. Ive never poked around in the sound settings. I just happened to notice what your describing happen a couple of times.
US release
Reply
#5
i use same version of emulator and same settings as you, but it doesnt happen in us version for me only international
Mobo: EVGA X58 SLI LE
CPU: Intel i7 920 C0 @ 4.2 Ghz 1.36v Cogage Arrow
Ram: 3x2GB OCZ Gold 1690 9-9-8-24 1.65v
GPU: MSI GTX580 Lightning @ 970/2200 1.09v+MSI GTX460 Hawk PhysX
HDD: Corsair Force GT 120, 2x F4 320GB Raid 0,F4 2TB, WD-G 1TB
PSU: Corsair HX850 80 PLUS SILVER Modular
Case: Antec 1200 EVGA Mod
Reply
#6
I get this in original and izjs too why? Compression?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)