Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fast Boot closes pcsx2
#1
I'm using version 0.9.8 on vista and after selecting my iso through configuring Linuz Iso CDVD 0.9.0, I click system and after I select fast boot, the emulator freezes and closes itself. How can I fix this? i'm new to pcsx2 btw

Sponsored links

#2
Is there any specific reson you're using Linuz ISO instead of the ISO Selector?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#3
I tried using ISO Selector and got the same outcome
#4
Alright, could you post the content of the logs\emulog.txt file after you get the problem?

What game is it? Other games work correctly? What PCSX2 settings? Plugin settings?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#5
Here's what I got on my emulog.txt

PCSX2 0.9.8.r4600 - compiled on Apr 27 2011
Savestate version: 0x9a010000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft Windows Vista Home Basic Edition Service Pack 2 (build 6002), 32-bit
Physical RAM = 2036 MB
CPU name = Intel® Celeron® CPU 450 @ 2.20GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 01)
CPU speed = 2.194 ghz (1 logical thread)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = afebfbff 0000e31d
x86EFlags = 20100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS : C:\Users\Joe\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\gsdx-sse2-r4600.dll
Binding PAD : C:\Users\Joe\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\lilypad-r4600.dll
(GameDB) 9082 games on record (loaded in 659ms)
Windows 6.0.6002 (Service Pack 2 2.0)
Intel® G33/G31 Express Chipset Family (7.14.10.1409)
Binding SPU2 : C:\Users\Joe\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\spu2-x-r4600.dll
Binding CDVD : C:\Users\Joe\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\cdvdiso-r4600.dll
Binding USB : C:\Users\Joe\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\USBnull.dll
Binding FW : C:\Users\Joe\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9 : C:\Users\Joe\Desktop\PCSX2 0.9.8\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.0.6002 (Service Pack 2 2.0)
Intel® G33/G31 Express Chipset Family (7.14.10.1409)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
isoFile open ok: C:\Users\Joe\Documents\PCSX2\game\KoC2.iso
Image type = CD
Fileparts = 1
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 1) (1194219 sectors)
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\Joe\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\Joe\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: Japan v01.00(17/01/2000) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLPM_656.02;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.03
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
ELF (cdrom0:\SLPM_656.02;1) Game CRC = 0x9F4A4C47, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLPM_656.02;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.03
(SYSTEM.CNF) Disc region type = NTSC
(EE pc:00082950) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:80005564) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:80005568) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:80005590) TLB Miss, addr=0x0 [load]
(EE pc:00000008) TLB Miss, addr=0x70022fcb [store]

The game is King of colosseum II, I have not tested any other games yet, and the plugin settings are in this picture

   
#6
How you made your iso, maybe it's a bad rip? But generally with your specs, you should forget about playing any ps2 games untill you get a decent upgrade. You have single core celeron and some intel onboard graphic + windows vista which being slowest/worst windows ever eats most of that. That's just not enough to play games on pcsx2. Not worth the effort into trying to run it/waste space on ripping iso's unless you really wish to see a a game title lagging at 10fps after 10 minutes of loading.
#7
Bios Found: Japan v01.00(17/01/2000) Console <-- pirated bios (likelyhood of you owning one of these is so ridiculously slim) and PCSX2 does not support this version either as it is so exceptionally buggy.

Rip your real ps2 bios then come back, there are guildes in the FAQ and such for the proceedure.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!




Users browsing this thread: 1 Guest(s)