Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fatal Frame 3
#1
I'm playing Fatal Frame 3 full speed without any problems except for the textures turn black after playing for ~5 minutes and won't go away until I restart PCSX2.
I'm using 3x Native with the offset hack DX11 rendering in 0.9.8.
Is there any solution for this?


Attached Files Thumbnail(s)
   

Sponsored links

#2
So Fatal Frame was originally a PS game?? Smile I've got FF4 here on my Wii and I was wondering why I never heard of it, but then again I've read about it, being a Japanese only title Smile
#3
(09-07-2011, 08:26 AM)StriFe79 Wrote: So Fatal Frame was originally a PS game?? Smile I've got FF4 here on my Wii and I was wondering why I never heard of it, but then again I've read about it, being a Japanese only title Smile

yep fatal frame first come for the ps2, later to the xbox and neva for nintendo until the 4 realese, now on topic, can u share ur settings-pcsx2 and gsdx, cause my game dont show anything weird, also try the game w/o and native resolution and see if the problem still exist.

ps i loved the first game, man is was awesome to play the game @2a.m with no ligths and the volume to max @_@
#4
All the PCSX2 settings are the defaults. This glitch always happens in software. I have a 2600k @ 4.3 Ghz and a 5770.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#5
Checking texture filtering fixed it. Never bothered to try it because it didn't fix it in an older revision.
#6
(09-07-2011, 09:05 AM)shininia Wrote: Checking texture filtering fixed it. Never bothered to try it because it didn't fix it in an older revision.
Apparently it did not fix it. It just happens later now.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#7
PCSX2 settings?
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
#8
(09-07-2011, 11:32 AM)Shadow Lady Wrote: PCSX2 settings?

"All the PCSX2 settings are the defaults. This glitch always happens in software. I have a 2600k @ 4.3 Ghz and a 5770. "
They're 2 posts up.. GDSX is a picture.
#9
(09-07-2011, 05:49 PM)shininia Wrote: "All the PCSX2 settings are the defaults. This glitch always happens in software. I have a 2600k @ 4.3 Ghz and a 5770. "
They're 2 posts up.. GDSX is a picture.

can u upload ur mem
#10
(09-07-2011, 05:49 PM)shininia Wrote: They're 2 posts up.. GDSX is a picture.

Could you post a pic of your PCSX2 settings?

Also try disabling "Offset hack" in GSdx and the other hacks.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64




Users browsing this thread: 1 Guest(s)