Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flame of Recca
#1
still can't work on latest Pcsx2 rev.
guys/dev know setting that will work for playing Flame of Recca.
hang at menu.
Mobo: BIOSTAR TH67+
CPU: Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz
RAM: G-Skill(Ripjaws-X) 4GB Dual-Channel DDR3 PC12800
VGA: Sapphire ARCTIC COOLING HD 5670 1GB

Sponsored links

#2
I've never even heard of the game..
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#3
actually this is an old game but still can't play with latest rev.

Flame of Recca: Final Burning / Recca no Honoo: Final Burning.

http://www.gamefaqs.com/ps2/921062-flame...rning/data

Mobo: BIOSTAR TH67+
CPU: Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz
RAM: G-Skill(Ripjaws-X) 4GB Dual-Channel DDR3 PC12800
VGA: Sapphire ARCTIC COOLING HD 5670 1GB
#4
hmm odd, any errors in the console window or anything?
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#5
refraction,here's log & screenshot.
log&pic1 => log default
log2&pic2 => log enable all.

hang at main menu.


Attached Files Thumbnail(s)
       

.txt   log.txt (Size: 5,87 KB / Downloads: 132)
.txt   log2.txt (Size: 27,72 KB / Downloads: 116)
Mobo: BIOSTAR TH67+
CPU: Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz
RAM: G-Skill(Ripjaws-X) 4GB Dual-Channel DDR3 PC12800
VGA: Sapphire ARCTIC COOLING HD 5670 1GB
#6
Okay can you tell us the version of the emulator you are using, your spu settings and your emulator settings please (including speedhacks/gamefixes). Thanks!
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#7
here's my settings

PCSX2 0.9.7 r4434

Plugins :
GSdx 4428 (MSVC 16.00, SSE2) 0.1.16
Lilypad svn (r3993) 0.10.0
SPU2-X r4411 1.4.0
Linuz Iso CDVD 0.9.0
USBnull Driver 0.7.0
FWnull Driver 0.6.0
DEV9null Driver 0.5.0

GSdx 4428 Settings :
Direct3D10 (Hardware)
Interlacing Weave bff
Native Resolution 800 x 600

Emulation Settings : default
EE/IOP : default
VUs : default
or
with Enable Speedhacks On:
*Enable INTC Spin Detection
*Enable Wait Loop Detection
*microVU Hacks

Game Fixes none

already try with each of Game Fixes.not worked.
Mobo: BIOSTAR TH67+
CPU: Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz
RAM: G-Skill(Ripjaws-X) 4GB Dual-Channel DDR3 PC12800
VGA: Sapphire ARCTIC COOLING HD 5670 1GB
#8
2 things you could try.

Try turning speedhacks off, try putting the VU and EE clamps to full.

However it looks like a sound issue of some sort, if it breaks jut after you get the VAGplayer thing.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#9
refraction,did you mean set
EE to full and
Vus to Extra+Preserve

option that has full only EE.

already try & still didn't work,still hang at main menu.
Mobo: BIOSTAR TH67+
CPU: Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz
RAM: G-Skill(Ripjaws-X) 4GB Dual-Channel DDR3 PC12800
VGA: Sapphire ARCTIC COOLING HD 5670 1GB
#10
you could try playing with the other speedhacks, they "might" get around the problem, or try the "EE Timing" gaming fix, that might help.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!




Users browsing this thread: 1 Guest(s)