Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Bugs
#1
Hi all i'm experiencing some bugs on the forum
if u too experiencing these
please tell here

now bugs that i'm experiencing >>
1.when i try to full edit my post
it not editing properly
e.g when i try to change font,colour etc
it doing it wrong
it messing with all the fonts
2.sometime i'm automatically logged out of the forum
3.when i add any attachment,it not shows peoperly
or image miss in it
4.when u see any new thread or post,it should change it's colour
to grey.but it stay same blue colour
whether there are new posts or not

i hope these bugs will be fixed soon,Thanks Smile
Reply

Sponsored links

#2
2 and 4 could be related to your browser cookies
Reply
#3
Those bugs cannot be fixed since you seem to be the only one to get them.
That would be more a problem on yourr side.

can you tell us what browser you're using ?
can you please post screenshots of 1 & 3 ?

are you using some cleaner that could delete your cookies ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#4
i'm using uc browser 8.8 on my java mobile
no problem on pc,on pc is Google chrome
i can't take screenshots,because problem comes when i preview my post
after that it change to something else !!

what about 4 no. problem ?
it should turn to grey colour if no new posts come
but it stay on blue ?
Reply
#5
#4 requires reloading the forum page for them to change color back to gray (and of course unharmed cookies). If for whatever reason your browser simply pulls out cached pages to save bandwidth or you just go backwards in pages without noticing this happens, it's not a forum problem.

As for #1 and #3, they work fine for me here, the only thing i can think of is that PEBKAC.
Reply
#6
(07-18-2013, 11:42 AM)Coornio Wrote: #4 requires reloading the forum page for them to change color back to gray (and of course unharmed cookies). If for whatever reason your browser simply pulls out cached pages to save bandwidth or you just go backwards in pages without noticing this happens, it's not a forum problem.

As for #1 and #3, they work fine for me here, the only thing i can think of is that PEBKAC.

yes i know it need reloading,i reload them regularly
but it stay on blue colour
but in some sections,it change to grey !

#1 change u'r colour font etc
then preview u'r post,it'll say somewhere /b,/size & it changes colour of some text automatically
i know how to do it
but it messing up
#3 first add any attachment,then preview it
u'll see no image but a little paper with cut mark

Edit-i found another funny bug,dunno it's a bug or not
Ok enable pink theme in update options & u'll
see very funny comments on top of the page
e.g- a gay friendly community
I love pink,it's so girly
The Sexiest Emulator in the world etc etc Tongue
Reply
#7
(07-18-2013, 11:46 AM)Preet Wrote: Ok enable pink theme in update options & u'll
see very funny comments on top of the page
e.g- a gay friendly community
I love pink,it's so girly
The Sexiest Emulator in the world etc etc Tongue

it's a PHP script..

and all your problems, only you have. time for YOU to clear cache, cookies and temp files and attempt fixing it that way. No one else is having this issues
Reply
#8
(07-18-2013, 10:02 PM)Saiki Wrote: it's a PHP script..

and all your problems, only you have. time for YOU to clear cache, cookies and temp files and attempt fixing it that way. No one else is having this issues

i'm doing it already
but if nobody have problem
then it's ok Smile
Reply
#9
I think you problem is quite simple, actually :
Quote:I'm using uc browser 8.8 on my java mobile
no problem on pc,on pc is Google chrome

It's highly possible mybb didn't think about supporting some exotically unknown browsers.
As you said, using google chrome makes it work flawlessly
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#10
(07-19-2013, 11:47 AM)jesalvein Wrote: I think you problem is quite simple, actually :

It's highly possible mybb didn't think about supporting some exotically unknown browsers.
As you said, using google chrome makes it work flawlessly

automatically log out problem not on pc
but colour changing problem & full edit post mesing up still on pc
it not changing to grey colour even there are no new posts !
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)