Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Found something weird that fixed my problems.
#1
Thumbs Up 
Call me weird, or say it has nothing to do with it, but I fixed my problems.

Even though I had great help my problems were never actually fixed.

However through lots of spelunking around I discovered something that helped out alot. My bios was the problem. I was able to find a very old bios from the first PS2's released. Fix all my problems. No lag drops, and every Ratchet and Clank game works spot on even in hardware mode. I was very surprised. To test the it out I switched back to the normal ones I downloaded before, all my problems came back. Now I am freely enjoying Ratchet and Clank again.

Thanks for inventing this emulator.

(Hope their is a PS3 one soon.)

Sponsored links

#2
Nice that it's fixed and all, but you might wanna read the Forum Rules.

Rule 1. Tongue If you want future support here that is.
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)
#3
Using a BIOS file with PCSX2 which you have downloaded from the internet or from a PS2 console you do not own is illegal. You must own the console the BIOS file came from (even if it's broken) to be legal.

Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)